Klantenservice bellen mag niet meer dan 1 euro kosten!

klantenserviceDe laatste maanden komen wij steeds meer achter klantenservicenummers die veel meer kosten dan de wettelijk toegestane 1 euro per gesprek. Steeds meer doorschakel services adverteren met tarieven van 80 of 90 cent per minuut. Een eenvoudig telefoontje naar een klantenservice mag echt niet veel geld kosten.

Om de klantenservice voordelig en bereikbaar te houden kun jij nu bellen met 020 262 1789 en verbinden wij jou tegen lokale gesprekskosten door naar de klantenservice die jij wilt bereiken.

Hoewel wij niet met iedere klantenservice kunnen doorverbinden kunnen wij jou in de meeste gevallen wel helpen om in ieder geval verder te komen.

Voorbeelden van dure nummers om de klantenservice te spreken

Een eenvoudige zoekopdracht wijst op een aantal dure doorschakel diensten. Deze lijst zal worden aangevuld met nieuwe nummers zodra deze bij ons binnenkomen.

Nummers als:

  • 0900 0544 (90 cent per minuut)
  • 0900 0700 (80 cent per minuut)
  • 0900 8051 (80 cent per minuut)
  • 0900 8044 (90 cent per minuut)

De echte nummers van iedere klantenservice zijn te vinden op de websites van de bedrijven of natuurlijk zonder enige kosten via deze website (VraagAlex.nl) of via ons telefoonnummer 020 262 1789.

Hoe kun jij een hoge telefoonrekening voorkomen?

Natuurlijk helpt het altijd als jij nooit naar 0900-nummers belt. De meeste telecomaanbieders maken het ook mogelijk deze nummers in zijn geheel te blokkeren zodat jij nooit op extra kosten kunt worden gejaagd.

Helaas ontkom je soms niet aan het bellen naar 0900-nummers. Bedrijven als Oxxio, EnergieDirect zijn bijvoorbeeld enkel via 0900-nummer te bereiken. Ben jij op zoek naar advies of een beslaring? Bel met 020 262 1789 en helpen onze energie adviseurs jou graag verder.

Het beste kun jij voordat jij klant wordt bij een nieuw bedrijf 2 dingen controleren. Allereerst, of de klantenservice voor jou bereikbaar is zonder de extra kosten. Daarnaast hoeveel klachten er zijn over de klantenservice.

Wil jij iets toevoegen of jouw ervaring delen? Laat deze dan hieronder achter.

Originally posted 2016-08-13 07:43:16.

2 reacties op “Klantenservice bellen mag niet meer dan 1 euro kosten!
  1. ik ben ook klant geworden van ali express al mijn bestellingen betaald wacht al 2 maanden op 2 paar sneeuwboots en wat de dames kleding betreft alles besteld 5xl het grootste wat er is niets paste er ze sturen gewoon maat xl waar ik dus niet in kom schandalig wel mijn geld kwijt en geen compensatie de verkopers aangeschreven geen enkele reactie erg jammer

    • Dankjewel voor het doorgeven, Hanneke. Jij kunt echter wel geld terugkrijgen door via de “Open Dispute” knop op de AliExpress website aan te geven dat je een verkeerd product hebt ontvangen. AliExpress bemiddeld dan tussen jou en de verkoper en zorgt dat jij krijgt wat jij wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA