Klantonvriendelijke bedrijven bereiken… Zonder telefoonnummer!

Wie Kamernet, AliExpress, Robin Mobile of een ander klantonvriendelijke bedrijven wil bereiken hoeft niet met ons te bellen. Dit soort bedrijven kiest er heel bewust voor om telefonisch onbereikbaar te zijn. Hoewel de genoemde bedrijven wel bereikbaar zijn via chat, email of contactformulieren blijken veel klanten een telefonische bereikbaarheid te verwachten.

Klantonvriendelijke bedrijven zijn er in alle soorten en maten. Hoewel de service meestal prima is via de geboden communicatiekanalen blijkt het gebrek aan telefonische bereikbaarheid voor sommige klanten toch echt een probleem. Naast bedrijven die kiezen voor onbereikbaarheid zijn er ook veel bedrijven die geen Nederlandstalige klantenservice hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ryanair en easyJet.

Waarom kiezen klantonvriendelijke bedrijven deze aanpak?

klantonvriendelijke bedrijvenEen groot deel van de klantonvriendelijke houding heeft te maken met de overheid. Een overheid die zich bemoeit met de bereikbaarheid van een klantenservice en kosten van een klantenservice.

Hoewel sommige bedrijven gewoon het nummer (of tarief) aanpassen kiezen andere bedrijven ervoor om het nummer heel erg goed te verstoppen. Zo goed soms dat klanten andere methodes moeten vinden om de klantenservice te bereiken.

Natuurlijk heeft VraagAlex vrijwel altijd een oplossing om een bedrijf alsnog te bereiken. Via VraagAlex.com kun jij nu lokale telefoonnummers vinden in onder andere Engeland, België en Amerika, via waar jij kunt worden doorverbonden met vrijwel iedere klantenservice.

Wat kunnen klanten doen om toch service te krijgen?

Wil jij betere service? In vrijwel alle gevallen kun jij als klant gewoon overstappen naar een ander bedrijf. Op de verschillende pagina’s op VraagAlex.nl kun jij reacties van klanten vinden zodat jij de betrouwbaarheid van een bedrijf kunt inschatten.

Heb jij een ervaring (positief of negatief) ga dan direct naar VraagAlex.nl en deel jouw ervaring met het bedrijf. Heb jij iets anders wat jij wilt delen? Plaats dan jouw reactie onder deze blog.

Originally posted 2017-07-23 13:10:21.

Een reactie op “Klantonvriendelijke bedrijven bereiken… Zonder telefoonnummer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA