Hoe kan ik airbnb bereiken?

0 reacties op “Hoe kan ik airbnb bereiken?
 1. Wel apart dat u niet telefonisch bereikbaar bent; nederlands telefoonnummer en engelstalige dame. U heeft toch niets te verbergen, hoop ik?
  Een week geleden heb ik de prijs voor een verblijf in Reims gecheckt en gisteren waren uw kosten, dus van airbnb, 20 euro meer.
  Graag verneem ik van u wat de gedachte daarachter is.
  Vraag dus: zijn uw servicekosten vogelvrij??

  Graag wacht ik uw reactie.

  • AirBNB wordt dagelijks door meer mensen gebruikt dan de Hilton hotelgroep als geheel. Het bedrijf is transparant over de servicekosten, overigens kunnen zowel airbnb als de eigenaar van een woning servicekosten in rekening brengen. AirBNB heeft ook zeker Nederlandse mensen in dienst, alleen krijg je inderdaad altijd een Engelstalig menu. Dit omdat er heel veel buitenlandse toeristen naar Nederland komen die airbnb graag willen bereiken.

 2. Ik probeer u te bereiken, maar dat lukt niet. Ik heb een vraag naar aanleiding van een uitbetaling aan ons van gasten die geweest zijn. Maar dat geld komt maar niet op onze rekening te staan. De 25ste december is uitbetaald en zou de 26ste erop komen te staan en het is inmiddels 5 januari. Hoe kan dit?

 3. Hi,
  Ik probeer sinds 16 jan contact op te nemen met de verhuurder, maar die geeft geen enkele reactie. Alhoewel de reservering wel is bevestigd kan ik moeilijk straks 2 dagen gaan reizen (met kleine kinderen) zonder verdere informatie. Ik wil graag hier zekerheid over hebben. Hoor graag van jullie.

  • Hey Anne Marie,

   Ik heb je net een email gestuurd om een paar dingen na te kijken. Heel belangrijk is dat de betaling via de airbnb website is gegaan. Helaas kiezen veel mensen voor contact via email en een overschrijving per bank. Deze transacties vallen buiten het airbnb systeem en worden veelal gebruikt door oplichters.

   Ik hoop dat dit voor jou niet het geval is en kijk uit naar de reactie op de email.

 4. Ik wil graag in contact treden met Airbnb om de mogelijkheid van gedifferentieerde prijzen te bespreken….
  Daarnaast wil ik graag weten hoeveel servicekosten Airbnb exact in rekening brengt Op de overnachtingsprijs van € 85 brengt Airbnb ons € 3 in rekening en betaalt dus € 82 uit. Daarnaast rekent men servicekosten aan de gast (HOEVEEL?) die dus teveel betaalt.
  De gast zou € 85 moeten betalen, welke te adverteren prijs moeten we hanteren om dit te bereiken?
  Ga ervan uit dat we netto tenminste € 74 willen ontvangen….

 5. goedendag, heb een boeking gemaakt voor as vrijdeag. Moet contact opnemen met de verhuurder maar deze is niet te bereiken. reageert niet op mail, SMS of telefoon (voicemail in gesproken, geen reactie)

 6. 17 mei 2017 ontving ik een mail met een aanbieding van 25 euro korting op een eerste Airbnb-boeking met PayPal. Ik heb zojuist voor het eerst een Airbnb-boeking gemaakt en betaald via PayPal. Er verscheen nergens een vakje om de kortingscode in te vullen. Nu is er betaald en ben ik de korting misgelopen. Kunt u dit nog rechtzetten?

  MVG

  Karin Satter

  PS PayPal heeft aangegeven dat de actie niet van hen is en dat ik contact met Airbnb moet opnemen.

 7. Zeer slechte ervaring. Eerst doorverbonden met de RDW ipv AirB&B en moet dan weer terug bellen naar u. Krijg dan een buitenlandse dame die zeer slecht verstaanbaar engels spreekt. Ook zeer vervelend 2 x u bandje moeten aan horen . Geprobeerd te vragen of dat vermeden kan worden maar je krijgt geen kans want zonder wat te zeggen gooit ene Nancy je eruit op het uw band. WAARDELOOS
  Lya Cleypool

  • Hey Lya!

   Wat vervelend dat jouw ervaring zo negatief is! Neem gerust contact op met AirBNB via het directe telefoonnummer wat ook op deze site te vinden is.

 8. Geachte Herr, Mevrouw,

  Ik wil graag een woning huren van Amsterdam, bij de Dam voor een maand, maar kom helaas niet verder. Wij willen met 4 volwassenen graag een woning met 2 slaapkamers, Wifi, Keuken, Badkamer en verwarming. Mijn budget is tussen de 1800 en 2000 euro voor een maand. Wij willen tussen 15 Januari en 15 Februari komen vanuit Antalya/Turkije.

  Graag uw hulp, kan helaas niemand bereiken.

  Mvg,

  Yasemin Gülmez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA