Kommago in de spotlight: Top-service van onze leverancier!

KommaGoLeverancier van VOiP producten, Wifi apparatuur en diverse andere technische snufjes, KommaGo heeft de servicenormen weer overtroffen.

Voor wie 2016 met VraagAlex heeft gebeld zal het keuzemenu bekend voorkomen. De apparatuur die hiervoor nodig is werd in 2014 geleverd door KommaGo. Toen eind 2016 het apparaat stopte met werken (zo’n week voordat de garantie voorbij was) belde ik met Bart, een medewerker van KommaGo.

Omdat het bedrijf net als VraagAlex.nl in Utrecht is gevestigd koos ik ervoor om op de fiets te stappen en 30 minuten te fietsen naar het hoofdkantoor en distributiecentrum van KommaGo.

Wat ik verwachtte was een gerepareerd apparaat of eventueel een vervangend kastje. Gistermiddag kreeg ik een grote doos binnen met een vervangende UCM6102.

Hoe heeft KommaGo de verwachtingen overtroffen?

Eerlijkheid is waar het mee begint. Weet jij als medewerker van een bedrijf dat een levertijd zomaar eens 6 weken kan duren, wees daar dan gewoon eerlijk over. Geef aan dat een product waarschijnlijk pas over 2 maanden geleverd zal worden, dan kan het ook alleen maar meevallen.

Beloftes als “vandaag besteld, morgen in huis” zijn de dooddoeners van ieder bedrijf. Krijg jij als consument een product (door fouten die mogelijk buiten het bedrijf liggen) pas een dag later geleverd, dan heb jij niet gekregen wat jij had verwacht. Heb jij echter het product al vandaag, terwijl jij het morgen had verwacht, dan is de reactie juist positief.

Aangezien ik al een vervangend apparaat had gekocht (wat nu zorgt voor een beter bereik van onze telefoonlijnen) had ik alle tijd. Ik heb ook aangegeven dat het niet uit maakt. Bart was duidelijk en gaf aan dat het januari zou worden.

Door de nieuwe UCM6102 al zo vroeg in januari te ontvangen kan VraagAlex verder groeien!

Wij hopen in 2017 meer van dit soort verhalen te kunnen publiceren. Heb jij iets waavan jij vind dat erover geschreven moet worden, laat het weten!

Bel 020 262 1789, mail [email protected] of stuur een bericht via de chat.

Originally posted 2017-01-08 06:56:49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA