Koopkracht berekenen: Gezinnen laten gemiddeld € 2.528 liggen!

Koopkracht berekenen is belangrijk. Omdat het gemiddeld Nederlands gezin € 2.528 laten liggen vind ik het erg belangrijk dat mensen toegang hebben tot de grootste besparingen.

Op dit moment helpen wij jou met besparingen op:

Wij werken ook continu naar meer besparingen. Daarom nodig ik jou ook zeker uit om te bellen met mijn collega’s via 020 262 1789. Wij zorgen ervoor dat jij een besparing van zoveel mogelijk geld gaat krijgen!

Hoe kan ik mijn koopkracht berekenen?

koopkracht berekenenUiteindelijk heb jij een paar dingen nodig. Allereerst moet jij natuurlijk weten hoeveel inkomsten jij samen met jouw gezin binnenbrengt per maand. Daarnaast moet jij natuurlijk de maandelijkse kosten weten.

Verder is het belangrijk om te kijken naar overige kosten. Hoeveel geld geef jij nu uit aan eten, drinken, uitjes en andere dingen waar mogelijk op bespaart kan worden. Heb jij op dit moment schulden wat jouw koopkracht berekenen lastig maakt? Klik hier voor een stappenplan om snel uit de schulden te komen.

Wij helpen jou om jouw schulden op een rij te zetten en schrijven samen met jou een plan om uit de schulden te komen. Gemiddeld lukt ons dat zelfs met een minimum inkomen binnen 4 1/2 jaar!

Is het handig om een budget te stellen?

Absoluut! Het stellen van een budget helpt jou om inzicht te krijgen in uitgaven en kosten. Hoe meer jij uitgeeft, hoe minder jij overhoud aan het einde van de maand. Wanneer jij bijvoorbeeld 10 euro per maand extra aflost op een lening kan dat zomaar honderden euro’s schelen over de looptijd van de lening.

Onze budgetcoach helpt jou om een maandbudget op te stellen zodat jij uiteindelijk zo snel mogelijk uit de schulden komt. Dat betekent mogelijk een paar jaar geen vakantie. Het betekent waarschijnlijk dat jij naar verschillende supermarkten moet gaan voor de voordeligste boodschappen.

Wil jij direct een afspraak maken met jouw budgetcoach? Klik hier!

 

Originally posted 2017-03-29 19:30:16.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA