Laatste dagen verhoogd tarief voor de H&M klantenservice!

Wie vandaag wil bellen met de H&M klantenservice moet nog het verhoogde gesprekstarief betalen. Vanaf volgende week gaat het tarief omlaag als H&M zich aan de wet gaat houden.

Hoewel wij op termijn wel verwachten dat H&M zich aan de wet gaat houden hebben wij nog geen enkel bericht ontvangen van wat er gaat gebeuren. H&M staat op dit moment op positie 33 van meest gezochte bedrijven op VraagAlex.nl.

Naast H&M, welke bedrijven moeten nog over?

Hoeveel bedrijven er exact zijn dit nog 0900-nummers gebruiken met een verhoogd gesprekstarief weten wij niet. Wel kennen wij bedrijven die zich nog altijd niet aan de regels houden.

Het meest prominente bedrijf wat wij kennen wat de wet duidelijk weet te omzeilen is FoxSports. Het bedrijf vraagt 10 cent per minuut om de klantenservice te bereiken. De wet wordt omzeilt door een 0909-nummer te gebruiken. Vanaf aankomende 1 juli mag dat niet meer.

Het vervelend van de onbereikbaarheid van H&M is dat veel mensen bestellen via de website om vervolgens erg lang op producten te moeten wachten. Klanten reageren erg duidelijk en willen niet betalen voor het bellen naar een klantenservice. Onze zuiderburen bellen naar een 0800-nummer, dat zou voor Nederland ook moeten gelden, aldus veel klanten van H&M.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van H&M en andere winkels? Deel jouw reactie onder deze blog.

Originally posted 2017-06-29 19:13:34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA