LAVG kiest voor slecht bereikbaar landelijk telefoonnummer

Ondanks herhaaldelijke verzoeken aan LAVG houd het bedrijf vast aan een slecht bereikbare serie 088-nummers. Ondanks de toezeggingen van telecombedrijven zijn deze nummers onbereikbaar voor veel mobiele bellers. Tevens zijn de nummers veelal onbereikbaar vanuit het buitenland.

Naast 088-nummers zijn ook andere 08-nummers en natuurlijk de 09-nummers moeilijk bereikbaar voor een grote doelgroep. De nummers die beginnen met een 1 (bijvoorbeeld 112, 1400 en 14020) zijn vanuit het buitenland ook vrijwel altijd onbereikbaar.

Waarom kiest LAVG voor dit type nummer?

LAVGLAVG heeft mensen door heel het land en wil daarmee een landelijke uitstraling hebben. Hoewel het bedrijf zou kunnen kiezen voor een telefoonnummer achter ieder netnummer zou kunnen aanschaffen kiest het bedrijf liever voor onbereikbaarheid.

Vanuit VraagAlex hopen wij dat LAVG en andere bedrijven heel snel afstappen van dit soort nummers. Via ons is LAVG natuurlijk wel te bereiken. Kijk op de speciale pagina voor de bespaarcode.

Waarom biedt LAVG geen alternatief?

De landelijke uitstraling is voor een organisatie als deze belangrijker dan daadwerkelijke bereikbaarheid. Helaas zijn steeds meer bedrijven over aan het stappen naar de nieuwe vorm van onbereikbare nummers. Gelukkig wel tegen het lokale tarief, waardoor wij vanuit VraagAlex daar wel mee kunnen doorverbinden.

Wat is jouw ervaring met LAVG en de bereikbaarheid? Laat jouw reactie achter zodat ook daar service kan verbeteren.

Originally posted 2017-06-08 07:30:48.

Een reactie op “LAVG kiest voor slecht bereikbaar landelijk telefoonnummer
  1. Dankzij vraagalex.nl worden we overal verbonden. Super Klantenservice van Alex. Deze bedrijven hebben een telefoonnummer die wij niet kunnen bereiken. Hoop dat het verbeterd wordt en met een 010,020 kunnen bellen. 088,0900 is vaak niet mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA