Leuke reactie van een bezoeker!

Tegenwoordig hebben nog steeds té veel bedrijven een 0900-nummer. Onder het mom ‘anders wordt het te duur en moeten wij de servicekosten doorberekenen naar alle consumenten’. Zelfs de politie is voor niet-spoedgevallen niet gratis bereikbaar. Mochten ze dit nummer gratis bereikbaar stellen zou dit zogenaamd via belastingcenten zijn en dus sigaar uit eigen doos zijn.

Wij betalen met zijn allen al genoeg belasting én ook aan commerciële bedrijven betalen wij al genoeg. Neem telecomprovider Telfort als voorbeeld. Een winstgevend, goed draaiend bedrijf is het. Toch stellen zij dat hun abonnees – welke al een behoorlijk bedrag per maand betalen om de diensten af te kunnen nemen – geen gratis klantenservicelijn kunnen hebben. Belachelijk natuurlijk als je ziet wat men op jaarbasis wel niet betaalt aan de telecomprovider. Genoeg bedrijven hebben de stap gelukkig wel gemaakt om geen geld te vragen voor de klantenservice. Men betaalt enkel lokaal tarief. De 0900-nummers worden meestal gebruikt bij bedrijven en organisaties waarbij men weet dat de klant toch geen keuze heeft dan bellen. Het zijn niet de supermarkt- of kledingketens die geld vragen voor de klantenservice. Het zijn vaak de overheidsinstanties, hulplijnen en providers die er kosten voor in rekening brengen om met hen te kunnen bellen wanneer men hulp nodig heeft.

Gelukkig is daar VraagAlex.nl. Veel 0900-alternatieven zijn hier te vinden, zélfs voor de politie. Ik gebruik VraagAlex.nl nu al een jaar voor mijn contact met Telfort en heb er vandaag nog het 0900-alternatief voor de politie mee gevonden. Ook is hij via de Facebookpagina bereikbaar in verband met vragen en hij staat je al heel snel te woord.

Kortom VraagAlex.nl is een redder. Geen angsten meer met de kosten voor het in de wacht staan en doorverbonden worden en of het gesprek te lang duurt. Geen angsten meer voor uiteindelijk meer betalen aan telefoonkosten dan het probleem waarvoor gebeld werd waard is.

Originally posted 2016-05-13 05:08:33.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA