Liander: Brief ontvangen? Bel 020 262 1789!

Heb jij een brief van Liander ontvangen met het bericht dat jij binnenkort zal worden afgesloten van stroom en gas? Neem dan direct contact met ons op via 020 262 1789 zodat wij jou kunnen helpen aan een versnelde aansluiting.

lianderWij kunnen jou binnen 2 werkdagen helpen aan een nieuw energiecontract en aansluiting. Heb jij een brief ontvangen van Liander, of een van de andere netbeheerders (bijvoorbeeld Enexis of Stedin), dan kun jij beter sneller bellen dan later. Hoe sneller jij belt, hoe kleiner de kans dat jij wordt afgesloten. De kosten voor her-aansluiting kunnen flink oplopen.

Waarom bellen met 020 262 1789 en niet Liander direct?

Door direct te bellen met de netbeheerder voorkom jij geen afsluiting. Afsluiting kan enkel worden voorkomen door heel snel voor een nieuwe energieleverancier te zorgen. Wij werken voor een spoedaansluiting samen met energiebedrijf Engie, die overigens ook veelal de beste tarieven heeft voor stroom en gas.

Heb jij geen brief ontvangen van Liander, maar wil jij wel overstappen voor een voordelige energieaansluiting, ook dan kun jij bellen met 020 262 1789. Zodra jij een energiebedrijf hebt kun jij wel even contact opnemen met Liander om het door te geven. Het is natuurlijk vervelend wanneer er een aansluiting is, maar de netbeheerder toch nog ten onrechte afsluit.

Met welke vragen kan ik nog meer contact opnemen met 020 262 1789?

Naast vragen over her-aansluiting kun jij ook bellen voor vragen over internet, TV & bellen. Natuurlijk mag jij ons ook altijd bellen om doorverbonden te worden naar bedrijven die normaal een 0900-nummer gebruiken. Er zijn verschillende bedrijven waar wij niet mee kunnen doorverbinden, gelukkig kiezen de meeste bedrijven wel voor een bereikbare- en klantvriendelijke aanpak.

Zelf namens VraagAlex.nl de telefoon aannemen? Zelfs dat is nu mogelijk. Via het telefoonnummer 020 262 1789 komen de telefoontjes binnen door heel Nederland. Onze collega’s werken vanuit huis en zorgen ervoor dat jij zo goed mogelijk wordt geholpen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op VraagAlex.nl/vacatures.

Originally posted 2017-02-01 16:18:51.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA