Spelregels en informatie over 020 262 1789

De VraagAlex doorschakeldienst (telefoonnummer 020 262 1789 of 078 483 095 vanuit België) is een gratis extra dienst, aangeboden door de VraagAlex gebruikers en enkele anonieme sponsoren.

Met de doorschakeldienst kun jij gratis worden doorverbonden met een continu groeiend aantal bedrijven die vermeld staan op de website VraagAlex.nl. Jij betaalt enkel de kosten voor het bellen naar het normale vaste nummer in Nederland of België.

Naast de mogelijkheid om te worden doorverbonden kun jij ook mobiele abonnementen afsluiten en binnenkort nog veel meer producten en diensten.

Wat zijn de verdere spelregels?

VraagAlex is hier om jou te helpen. Daarom bieden wij jou nu ook voordelige energiecontracten een en helpen wij jou waar mogelijk met mobiele abonnementen en internetcontracten.

Vanuit VraagAlex is het belangrijkste doel klanten uitstekend te helpen aan zowel een besparing als betere service. Wij zullen nooit iets doen wat niet in het belang is van jou, de klant.

Dankzij onze uitstekende service neemt het aantal bellers op dit moment met gemiddeld 25% per maand toe. Heb jij een uitstekende ervaring met VraagAlex.nl? Laat het ons weten via de complimenten pagina. Heb jij een slechte ervaring? Laat het ook weten via chat, telefoon of email.

Via onze contact pagina vind je ook telefoonnummers waarop VraagAlex bereikbaar is vanuit België en Engeland via lokale telefoonnummers.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA