Mijn Essent, voordelen, nadelen, besparingen en mijn overstap. (Video)

Ben jij klant bij Essent, dan kun jij vrijwel alles online regelen via het Mijn Essent systeem. Via Mijn Essent kun jij meterstanden doorgeven, termijnbedragen wijzigen.

Waarom Mijn Essent voor veel mensen niet werkt

Mijn EssentEr zijn nog altijd heel veel mensen die minder handig zijn met de computer. Mijn Essent verplicht jou als klant om te kiezen tussen een duur 0900-nummer of het Mijn Essent systeem.

Zelf ben ik overgestapt om te kijken of het systeem klantvriendelijk is. Als het systeem werkt zoals het zou moeten, dan zal ik Mijn Essent weer gaan aanbevelen. Wel blijk ik waarschuwen voor acties zoals dure MediaMarkt cadeaubonnen die veelal als gratis worden aangeboden. Natuurlijk blijf ik ook kritisch kijken naar alle energiebedrijven, besparingen en mogelijkheden.

Waarom ik de overstap uiteindelijk heb gemaakt

De overstap is uiteindelijk gemaakt om 1 simpele reden. Ik wil weten of de klachten die ik binnenkrijg terecht zijn. De grootste klacht die wij binnenkrijgen is het tarief voor het 0900-nummer. 35 cent per gesprek betalen is natuurlijk totaal onredelijk voor een bestaande klant. Wij maken de overstap dan ook alleen om jou te helpen.

Wij gaan 2 dingen voor jou bekijken. Wij gaan het systeem volledig doorlichten. Jij kunt video’s verwachten, stap voor stap uitleg voor hoe het systeem werkt. 1 ding wat ik al wel heb gezien is dat de nieuwe klant het systeem nog niet volledig kan gebruiken. Pas vanaf het moment van levering kunnen aanpassingen echt gedaan worden.

Kan ik overstappen voor voordelig stroom en gas?

Absoluut! Er zijn heel veel energiebedrijven te vinden die gewoon tegen normale belkosten te bereiken zijn. Wanneer jij belt met ons via 020 262 1789 of onze pagina VraagAlex.nl/energie bezoekt kan jij alle energietarieven vergelijken. Telefonisch kunnen wij jou ook vertellen over de klantenservice.

De energiebedrijven Essent, EnergieDirect, Oxxio en Eon zijn enkel via 0900-nummers te bereiken. Met Eneco en Nuon kunnen wij vanuit VraagAle.nl ook doorverbinden.

Originally posted 2017-03-06 08:05:21.

Een reactie op “Mijn Essent, voordelen, nadelen, besparingen en mijn overstap. (Video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA