Mijn Ziggo (Video)

Mijn Ziggo is de website voor gebruikers van Ziggo om extra diensten aan of uit te zetten. Zo kun jij bijvoorbeeld 1 maand Fox Sports kijken, tijdelijk onbeperkt bellen aanzetten. Daarnaast kun jij natuurlijk ook extra pakketten activeren en deactiveren.

Kan ik via Mijn Ziggo ook televisie kijken?

mijn ziggoNee, om televisie te kijken heb je een andere app nodig. Overigens is het wel mogelijk om televisie te kijken via computers en mobiele apparaten.

Wil jij de Mijn Ziggo app downloaden of overstappen naar Ziggo? Klik hier.

Besparen op Internet, TV en vast bellen? Wij hebben een pakket voor 29,95 per maand (39,95 per maand inclusief onbeperkt bellen naar vast en mobiel). Klik hier voor meer informatie.

Waarom is mijn Ziggo abonnement zo duur?

Met deze provider die nu internet, televisie en vast bellen aanbiedt voor 29,95 per maand is Ziggo echt een van de duurste providers geworden van Nederland. Het basispakket (inclusief internet en televisie) kost bij Mijn Ziggo (en ook via het callcenter) ruim 45 euro.

Via ons callcenter hebben wij soms nog wel wat betere deals. Bel daarom 020 262 1789 als jij overweegt om over te stappen of een nieuw abonnement af te sluiten. Onze medewerkers zijn dagelijks op onderzoek uit voor de allerbeste deals. Wij vergelijken dan ook alle aanbieders.

Wist jij dat je via de Mijn VraagAlex App binnenkort nog veel meer kunt besparen? Daar kun jij nu ook besparen door jaarlijks jouw contract te verlengen of over te stappen. Meer weten over de app? Wij gaan deze binnenkort helemaal gratis aanbieden als dank voor jouw vertrouwen in onze service en onze website. Natuurlijk blijven wij ook gratis doorverbinden naar bedrijven die een 0900-nummer gebruiken om voor haar klanten moeilijk bereikbaar te zijn.

Liever zonder app vergelijken? Kijk op de VraagAlex Bespaarcoach pagina voor al onze bespaartips!

Originally posted 2017-02-17 20:18:58.

Een reactie op “Mijn Ziggo (Video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA