Mogen wij jou begeleiden naar de juiste klantenservice medewerker?

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste persoon te vinden om jouw probleem op te lossen. Vorige maand nog sprak ik een medewerker van Ziggo die een nieuwe router zou opsturen naar een zakelijke klant. Nu, ruim een maand later heeft deze klant nog geen nieuwe modem ontvangen. Opnieuw het traject in dus en opnieuw een modem bestellen.

Vanuit VraagAlex willen wij jou helpen om de JUISTE persoon te bereiken en jouw klacht in een keer op te lossen. Wij helpen jou daarom niet alleen aan een telefoonnummer, verbinden jou natuurlijk ook gratis door en kunnen jou ook aan de hand nemen.

De basis van onze dienstverlening is gratis. Het enige waar wij geld voor vragen is bemiddeling in sommige situaties. Spreek jij bijvoorbeeld geen Engels en wil jij toch de klantenservice van AliExpress of Ryanair spreken? Kom jij er zelf niet meer uit met Ziggo, KPN of Telfort?

Wij gaan jou persoonlijk begeleiden en schrijven een artikel over de oplossing. Soms maken wij daar ook een video over. Alleen wanneer wij geen (anoniem) artikel mogen schrijven over de oplossing vragen wij een bijdragen in de kosten.

Hoe kan VraagAlex mij helpen tot een oplossing?

Zodra jij jouw probleem aan ons stuurt via chat, email of zelfs per post gaan wij voor jou aan de slag. Afhankelijk van het probleem vragen wij jou mogelijk om inlog gevens voor de sites die jij gebruikt. Mogelijk vragen wij ook om jouw klacht in een formele brief te zetten zodat wij deze kunnen overhandigen bij de klantenservice.

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar wanneer jij de klantenservice liever zelf wilt spreken. Het telefoonnummer is 020 262 1789. Wij kunnen het telefoonnummer voor jou opzoeken en jou GRATIS doorverbinden. Dat betekent dat wij meestal gratis kunnen doorverbinden naar bedrijven als UWV, RDW en zelfs de Politie. Jij betaalt enkel de lokale belkosten.

Originally posted 2017-10-11 18:59:29.

Een reactie op “Mogen wij jou begeleiden naar de juiste klantenservice medewerker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA