Nachtstroom: Is dat wel zo voordelig?

Ben jij op zoek naar voordelige stroom? Nachtstroom is voor de meeste mensen totaal niet voordelig. Wie wel voordelige stroom wil belt met 020 262 1789. Op zoek naar groene stroom? Ook daarvoor zijn wij bereikbaar.

Waarom is nachtstroom vaak duur?

nachtstroomNet als veel mensen gebruiken wij bij VraagAlex overdag (veel) meer stroom dan ‘s nachts. Nu veel mensen zonnepanelen op het dak hebben liggen is stroom overdag volgens mij voordeliger dan ‘s nachts. Toch is stroom (bij een dubbele meter) ‘s nachts voordeliger dan overdag.

Wie overdag significant meer stroom verbruikt dan ‘s nachts is op dit moment nog goedkoper uit met het bekende enkeltarief. Dit tarief is ook zeker mogelijk bij een dubbele meter. Bel 020 262 1789 om jouw tarief om te laten zetten en de maximale besparing te realiseren.

Waarom kiezen mensen vaak toch voor nachtstroom?

Heel eenvoudig. Veel verkopers en energieleveranciers vragen of iemand een dubbele meter heeft. Geeft iemand als antwoord “ja”, dan gaat het tarief automatisch naar het dubbeltarief, of wel, nachtstroom.

Jij kunt ook aangeven een dubbele meter te hebben en van het enkeltarief gebruik te willen maken. Dit scheelt in veel gevallen flink veel geld. Maak de berekening eventueel zelf via VraagAlex.nl/energie of bel 020 262 1789 en laat een van onze bespaarcoaches het voor jou uitrekenen.

Hoe kan ik nog meer op energie besparen?

De makkelijkste besparing is minder verbruiken. Stekkers uit de stopcontacten halen en vooral de stand-by functie van jouw televisie en andere apparatuur zo min mogelijk gebruiken.

Zonnepanelen op het dak leveren ook heel wat besparingen op. Door overdag zonnepanelen te gebruiken is nachtstroom wel weer een voordelige keus. Wanneer jij de opgewekte stroom opslaat in een accu kun jij mogelijk zelfs helemaal zonder leverancier besparen.

Wil jij daar meer over weten? Bel 020 262 1789. Houd er rekening mee dat jij zonder leverancier ook nergens op kunt terugvallen wanneer jouw eigen apparatuur uitvalt.

Originally posted 2017-03-14 09:49:28.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA