VraagAlex Bespaarcoach:
Tot €1000 voordeel per jaar!

BespaarcoachHoeveel zou jij willen besparen? De VraagAlex Bespaarcoach gaat jou op weg helpen! Wij helpen jou aan besparingen en advies op maat. Of het nu gaat over Energie, Breedband of mobiel bellen, wij helpen jou! Gratis tips, gratis advies en maximale besparingen!

Waar wil jij op besparen?

Internet, TV & vast bellenEnergieVerzekeringenMobiel bellen

Laagste prijzen van vandaag:

Internet, TV & vast bellen: 29,95 per maand. Klik hier.

Mobiel bellen en SMS (onbeperkt) 10 euro per maand: klik hier.

Mobiel bellen, SMS & data (onbeperkt) 14,95 per maand: klik hier.

Bellen met de VraagAlex Bespaarcoach? Bel 020 262 1789!

Nieuw: iPhone vanaf 4,95 per maand! Klik hier!

Maximale besparing op Internet, TV en/of Bellen? Kijk op VraagAlex.nl/go/breedband. Een jaarlijkse overstap zorgt voor een maximale besparing! Alles-in-1 hoeft niet meer te kosten dan 29,95! Klik hier om direct over te stappen! Liever persoonlijke hulp? Bel 020 262 1789!

Maximale besparing op de zorgverzekering? Op https://vraagalex.nl/verzekering-kiezen/ kun jij nu vergelijk jij nu alle zorg- en autoverzekeringen GRATIS online! Zo kun jij al een zorgverzekering afsluiten vanaf 71,95 per maand. Bij de autoverzekeringen kan het per merk en type auto verschillen.

Maximale besparing op Energie? Kijk op VraagAlex.nl/energie, houd er rekening mee, de tarieven die jij daar ziet zijn actietarieven en dus lager dan de prijzen die jij als trouwe klant betaalt bij een energiebedrijf! Stap over via de website en onthoud dat jij ieder jaar terug moet komen! Liever hulp bij het besparen? Bel 020 262 1789!

Maximale besparing op mobiel bellen? Kijk op VraagAlex.nl/go/bellen, ook hier gaat het om actietarieven, onze tarieven zijn dan ook vaak lager dan die van de provider zelf. Liever sim-only? Via deze link vind je onbeperkt bellen, sms en data vanaf 14,95 per maand! Hulp bij kiezen? Bel 020 262 1789!

Zelf VraagAlex Bespaarcoach worden? Mail: [email protected].

Gratis doorverbinden na het afsluiten van jouw nieuwe abonnement!

Wil jij contact opnemen met de klantenservice? Via VraagAlex kun jij gratis worden doorverbonden met vrijwel iedere klantenservice. Zowel van Energiebedrijven, Mobiele aanbieders als Breedband (alles-in-1) leveranciers.

Er zijn bedrijven waar wij niet mee kunnen doorverbinden. Onze bespaarcoaches helpen jou altijd verder. Soms door via sociale media contact te krijgen, soms met tips en adviezen. Wij staan klaar voor jou als nieuwe klant en als bestaande klant.

Heb jij een klacht over een van de bedrijven die op VraagAlex.nl vermeld staan? Jij kunt nu eenvoudig jouw beoordeling voor het bedrijf schrijven en achterlaten op de website.

Bel ons gerust. Het telefoonnummer 020 262 1789 moet een begrip worden voor service in Nederland.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA