Nieuwe LuxStyle klachten stromen binnen

Internet onderneming Lux Style heeft het voor elkaar gekregen om weer op de radar te staan. Dagelijks bellen mensen ons op met de vraag wat er gedaan moet worden met een product wat niet is besteld maar wel is geleverd.

Hoewel het antwoord in eerste instantie simpel is blijken de teksten van Lux Style dusdanig te zijn dat veel mensen bang zijn om een product niet terug te sturen. In deze blog leg ik jou uit waarom jij een product niet hoeft te retourneren en wat jij kunt doen als jij een pakketje ongevraagd op de deurmat krijgt.

Hoe ken ik een Lux Style pakketje retourneren?

Wanneer jij iets koopt heb je een bedenktijd. Maar wanneer jij niets koopt is daar geen sprake van. Daarom mag jij een pakketje wat jij ontvangt van Lux Style gewoon houden. Incassobureau’s, deurwaarders, wie er ook langs komt, ze hebben geen rechten en kunnen geen geld van jou krijgen.

Wanneer jij wel iets koopt op afbetaling, dan moet het natuurlijk wel worden betaalt. Een dergelijke koop op afbetaling kan niet per ongeluk gebeuren, jij moet bepaalde gegevens invullen, meer dan alleen een naam en adres.

Alles wat jij krijgt zonder dat jij erom hebt gevraagd kan worden gezien als een gift.

Wat als ik het pakketje toch terug wil sturen?

Wil jij toch een pakketje terugsturen? Bekijk dan eerst de volgende video:

Google vervolgens ook eens op Lux Style en kijk hoeveel mensen hun producten daadwerkelijk hebben teruggestuurd. Kijk ook hoeveel mensen ook na het terugsturen nog worden achtervolgd met rekeningen, incassobureau’s en deurwaarders.

Er is zelfs een video online waar een consumentenprogramma langs gaat bij het kantoor van Lux Style in Denemarken. Vanzelfsprekend krijgt het programma ook daar niemand te pakken.

Heb jij ervaring met Lux Style? Laat het dan weten door jouw reactie achter te laten onder deze blog.

 

Originally posted 2017-08-02 19:03:34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA