Nieuwe Nederlanders

Nederland is een goed land, met véél mogelijkheden, maar NIET als je moet leven van de bijstand of met een UWV uitkering!

Het leven is dan toch al niet echt makkelijk, maar de Overheid helpt óók niet echt om het makkelijker te maken. Zij staan nog steeds toe dat allerlei bedrijven geld kunnen vragen als je met hen MOET telefoneren, om een probleem te kunnen oplossen.

Bedrijven zoals het RDW bijvoorbeeld, als je een boete of andere vragen hebt vragen zij zelfs €0,10 per minuut! En dan zijn we nog niet eens voorbij alle bandje waar je dan het juiste knopje moet indrukken, wat al moeilijk voor de doorsnee Nederlander is!

Wat dacht je van al die Vluchtelingen, of ik noem ze liever Nieuwe Nederlanders, die weten al helemaal niet wat hun overkomt. Zij zijn al dat “papier” niet gewend, omdat het in hun land van herkomst heel anders gaat. Verder hebben zij er ook nog als handicapt bij dat zij de Nederlandse taal vaak nog niet machtig zijn en op school zitten om dat te leren.

Dus de Overheid moet betaalde nummers in het bedrijfsleven gewoon verbieden! Het bedrijfsleven verdiend al genoeg en zeker de Overheid!

Bovenstaande bijdrage werd geleverd door Noor Soeterboek van Stichting APIF. Voor meer informatie over de stichting, klik hier.

Originally posted 2017-07-13 15:17:37.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA