NUON bellen? Bel 020 262 1789!

Wil jij NUON bellen? Dan kun jij kiezen voor een duur 0900-nummer, jij kunt bellen naar het juiste 0900-nummer of jij kunt Nuon bellen via VraagAlex.nl. Ons telefoonnummer, 020 262 1789 is vanuit heel de wereld bereikbaar en wij hebben zelfs lokale nummers in Engeland, België en Amerika. Zo kun jij altijd tegen het lokale tarief Nuon bellen.

Waarom kan ik Nuon bellen via VraagAlex.nl?

nuon bellenVeel mensen denken dat wij geld verdienen aan mensen die ons 020-nummer bellen. Dat is niet het geval. Nuon bellen via 020 262 1789 kost ons geld. Wij betalen namelijk voor de doorschakeling. Hoewel onze beltarieven veel lager zijn dan die van de gemiddelde Nederlander kost het ons wel degelijk geld.

Wij maken het mogelijk om een klantenservice via ons te bellen om 2 redenen. Allereerst weten wij zo welke klantenservice wel en niet bereikbaar zijn. Zo verbinden wij dagelijks honderden mensen door met UWV, Telfort en diverse andere bedrijven. Ons doel is en blijft klantenservice bereikbaar te maken.

Dan natuurlijk de vraag, hoe betalen jullie dat? Nee, er staat geen grote multi-national als financierder boven ons. Er staat ook geen filantropische multi-miljonair geld te betalen. Wij doen dit omdat wij hier ook aan verdienen. Als mensen via ons bellen is er altijd de mogelijkheid om een advies te krijgen voor heel veel besparingen. Dat kan gaan over een lagere hypotheekrente, betere deal op een lease auto, besparen op internet, TV & vast bellen of natuurlijk over jouw energiecontract.

Is de doorschakeling en Nuon bellen via VraagAlex echt gratis?

Nee! Je betaalt wel de lokale belkosten. Alleen als jij “onbeperkt bellen naar vast” hebt of heel veel belminuten in jouw bundel, dan is bellen via ons echt gratis. Overigens kost het 0900-nummer wat Nuon gebruikt ook niets meer dan het lokale tarief. Dat betekend dat jij ook niets betaalt om direct het bedrijf te bellen via het 0900-nummer.

Originally posted 2017-03-07 07:07:26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA