Online.nl klantenservice ontkent problemen!

Wie klant is bij Online.nl weet in veel gevallen dat Internet, TV en/of bellen weleens niet werkt. Vorige week schoot Online.nl naar het nummer 1 meest gezochte bedrijf op deze website, wat voor ons reden genoeg is om dit artikel te schrijven.

Toen wij gister namelijk (na dagen wachten) reactie kregen van de klantenservice via Facebook kwam er weinig meer uit dan het volgende:

Online.nl Facebook reactie

Nu geven klanten aan dat Online.nl zeker niet hun best doet om problemen op te lossen, maar klanten eerder vasthoud omdat klanten nu eenmaal voor een 2-jarig contract zijn gegaan.

Wat kun jij doen als jij een probleem hebt met Online.nl?

Maak jouw probleem allereerst kenbaar via alle mogelijke kanalen. Bel voor 50 cent per gesprek naar de klantenservice. Stuur een bericht via het contactformulier. Laat een reactie achter op deze pagina. Stuur een bericht via Facebook. Stuur een bericht via Twitter.

Geef Online.nl in alle berichten 5 dagen de tijd om het probleem op te lossen, lukt dat niet, geef dan aan dat je het contract wilt ontbinden en over gaat stappen naar een andere provider, die wel kan leveren wat ze beloven.

Hoewel Online.nl zal gaan drijven met incassobureaus, deurwaarders, rechtszaken en andere dwangmiddelen sta jij in je recht. Een contact geldt namelijk voor beide partijen. Jij hebt als klant de plicht om te betalen, het bedrijf de plicht om de dienst te leveren waar jij voor betaalt. Levert het bedrijf de dienst niet naar behoren, dan ben jij ook geen betaling verschuldigd.

Welke internetproviders zijn dan wel betrouwbaar?

Sinds kort is er een nieuwe internetprovider opgestapt. Deze provider biedt Internet, TV en vast bellen aan voor een vaste lage prijs van 29,95 per maand! Voor onbeperkt bellen betaal je dan nog 10 euro extra per maand. In tegenstelling tot providers als Tele2 levert deze provider wel Fox Sports.

Wil jij weten over welke provider wij praten? Klik hier en stap direct over!

Jouw ervaring delen over Online.nl? Laat jouw reactie dan achter onder deze pagina.

Liever telefonisch advies? Bel 020 262 1789 om een medewerker van VraagAlex.nl aan de telefoon te krijgen die jou graag verder helpt.

Originally posted 2016-12-24 07:00:59.

3 reacties op “Online.nl klantenservice ontkent problemen!
  1. Goedemiddag,
    Kreeg deze week een mail van online, dat email vanaf 31 januari 2017niet meer gratis is ,maar 4 euro per maand moet kosten, ik hoef niets te doen als ik dit niet wens.
    Online vraagt een code, die ik niet weet.
    Vr.gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA