Over VraagAlex

Service kan altijd beter! Daarom sturen wij sinds kort een SMS bericht naar iedereen die onze servicelijn belt. Met deze test hopen wij het niveau van service in Nederland verder te verhogen.

Heb jij vragen? Bel dan met 020 262 1789 en deel VraagAlex vooral.

Jij verdient de beste service! Hoe meer bedrijven doen om jou als klant beter te behandelen, hoe groter de kans dat jij ook positief over het bedrijf gaat praten.

Missie

Het is onze missie om service richting iedere klant tot de beste van de wereld te laten behoren.

Om dat mogelijk te maken hebben wij een start gemaakt om een einde te maken aan dure 0900-nummers. Later zijn wij meer gaan kijken naar bereikbaarheid van bedrijven, inmiddels helpen wij jou als consument om betere deals en betere service te krijgen van werkelijk ieder bedrijf in Nederland.

Visie

Als wij dan verder vooruit gaan kijken zien wij een land zonder rechters en advocaten, zonder dat het nodig is om alles vooraf schriftelijk vast te leggen. Wij voorzien een Nederland waar mensen samenwerken, hard werkende mensen heel goed verdienen en niet werkende mensen het zwaarder gaan krijgen.

We zullen niet meer over rechten gaan praten, maar over plichten. In de toekomst waar wij met VraagAlex voor willen gaan maken we een einde aan schulden en wanbetalers, helpen wij iedereen die het echt nodig heeft, maar krijgen mensen die een bijdrage kunnen leveren ook de plicht om dat te doen.

Geld zal een kleinere rol gaan spelen en eerlijkheid en vriendelijkheid zal de overhand krijgen.

Hoe verdient VraagAlex dan eigenlijk geld?

Omdat ik als oprichter van VraagAlex.nl geweldige service extreem belangrijk vind en service van Nederlandse bedrijven als slecht ervaar ben ik hieraan begonnen uit de mogelijkheid om kennis te delen. De telefoonnummers die ik gebruik staan nog altijd openbaar op de website en blijven daar ook.

Op dit moment sluit VraagAlex namens verschillende energiemaatschappijen contracten af. Jij als klant kunt via VraagAlex extreem veel geld besparen en wordt ook jaarlijks op de hoogte gehouden van de beste deals. Aan iedere overstap of verlenging verdient VraagAlex (en de aangesloten callcenters) geld.

De komende maanden gaan wij hetzelfde doen voor mobiele telefonie en internetabonnementen. Zo kunnen wij jou helpen aan verlengingen en nieuwe aansluitingen. Voor alle andere vragen blijven wij dan gratis doorverbinden met de klantenservice.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA