Oxxio klant?
Bel 020 262 1789!

Omdat wij inmiddels dagelijks telefoontjes ontvangen van boze Oxxio klanten bieden wij jou graag een oplossing. In deze blog lees jij waarom Oxxio klanten boos zijn en wat jij als Oxxio klant kunt doen om de service te krijgen die jij verwacht.

Waarom zijn Oxxio klanten boos?

Wij krijgen reacties van boze Oxxio klanten over de volgende punten:

  • Laag maandbedrag, enorme eindafrekening.
  • Prijsverhoging bij “gratis” cadeau.
  • Dure klantenservice.

Lees nog even verder om te zien hoe wij jou kunnen helpen aan voordelige energie, een gratis klantenservice en zelfs een korting, zowel tijdens als na afloop van jouw contract!

Hoe kun jij nu van Oxxio af komen?

Oxxio - Bel 020 262 1789Of jouw contract nu 1 maand of 1 jaar loopt, jij bent waarschijnlijk in een 3-jarig contract getrapt, daarom hebben wij een oplossing die jou helpt aan voordelige energie. Wij zorgen er ook voor dat jouw nieuwe energieleverancier jouw boete gaat vergoeden. Dat kan zelfs al bij een 1-jarig contract.

Wil jij zeker weten dat jij de beste deal krijgt? Bel dan 020 262 1789 om jouw energierekening te laten controleren.

Naar welke energiebedrijven kan VraagAlex mij overzetten?

Wij werken samen met de energiebedrijven Essent, NUON, EnergieDirect, Engie, Greenchoice, Qurrent en NLE. Waar een aantal van deze bedrijven inderdaad klantvriendelijk zijn bieden anderen enkel een lage prijs. Wanneer jij belt met 020 262 1789 helpen onze energie bespaarcoach jou aan de hand van het werkelijke verbruik.

Waar veel bedrijven deur aan deur of zelfs op straat een energiecontract aanbieden helpen wij jou daadwerkelijk aan de hand van jouw energieverbruik.

VraagAlex helpt jou alleen op basis van jouw werkelijke verbruik. Heb jij het verbruik niet bij de hand, dan kunnen wij jou niet adviseren, simpelweg omdat er dan geen complete vergelijking mogelijk is.

Hulp nodig met het vinden van de juiste prijs voor jouw energiecontract? Bel 020 262 1789.

Originally posted 2016-12-14 20:29:14.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA