Phone House is failliet…

Telecomwinkel Phone House is failliet. Volgens diverse berichten op internet kon het bedrijf de druk van de winkels van eigen merken niet aan. Natuurlijk vult VraagAlex het gat wat Phone House heeft achtergelaten snel vullen, daarom kun jij ook bellen met 020 262 1789, waar mijn collegas jou graag helpen om verder te komen.

Wat zijn de gevolgen van het faillissement van Phone House?

phone houseWat exact de gevolgen zijn weet ik nog niet. Het kan zijn dat de Phone House winkels binnenkort worden overgenomen, net als dat bij BelCompany bijvoorbeeld eerder al gebeurde. Mijn verwachting is dat winkels als Phone House steeds vaker zullen verdwijnen uit het straatbeeld. Winkels zullen ophouden te bestaan en steeds meer bedrijven zullen online zaken gaan doen.

Inmiddels kun jij daarom via VraagAlex.nl en ons telefoonnummer 020 262 1789 GRATIS worden doorverbonden met vrijwel ieder bedrijf. Daarnaast kunnen mijn collega’s en ik jou helpen aan de voordeligste telefoonabonnementen, internetproviders en binnenkort ook vergelijkingen voor verzekeringen, hypotheken en nog heel veel meer.

VraagAlex blijft de focus houden op online en telefonische aanvragen en heeft geen plannen om winkels te openen of over te gaan naar fysieke kantoren. Wel zijn wij altijd op zoek naar de meest klantvriendelijke mensen om vanuit huis de telefoon aan te nemen. Wil jij mensen helpen om gratis met de klantenservice in contact te komen? Kijk dan op onze vacature pagina.

Gaat VraagAlex Phone House overnemen?

Nee, er zijn geen plannen om Phone House over te nemen in deze fase van ons bedrijf. In de toekomst zou het kunnen dat er vergelijkwinkels gaan ontstaan voor de beste deals voor nog meer producten. Voor dit moment blijven wij echter echt bij de telefonische adviezen en hulp met alles wat met de telefonische bereikbaarheid van Nederlandse bedrijven te maken heeft.

Heb jij een idee voor VraagAlex.nl? Laat het dan weten door jouw reactie achter te laten.

Originally posted 2017-02-21 13:54:27.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA