Prepaid huren: De nieuwe manier van wonen.

Het openbaar vervoer betalen we met een prepaid reistegoed. Veel mobiele bellers maken gebruik van betalingen via een prepaid simkaart en zelfs energie is tegenwoordig via een prepaid systeem af te rekenen. Waarom dan betalen wij de huur nog maandelijks en vaak zelfs achteraf? VraagAlex wil daar verandering in gaan brengen.

Het idee is als volgt. Stel dat jij als huurder nu 500 euro per maand betaalt en op zoek bent naar zekerheid. Het prepaid huur systeem werkt als een soort hotelkamer. Met een app op jouw telefoon kan de deur worden geopend zolang er genoeg huurtegoed op jouw account staat.

Nu vragen wij ons af of een dergelijk systeem juridisch haalbaar is. Daarom wil VraagAlex dit idee niet zelf uit gaan voeren, maar is dit idee beschikbaar voor iedereen die er iets mee wil gaan doen. Naast prepaid huren willen wij ook alle diensten prepaid gaan aanbieden. Zo moet internet, TV & bellen bijvoorbeeld inbegrepen zijn en zal ook de waterrekening op basis van een prepaid systeem worden afgerekend.

Wil jij met dit idee aan de slag?

prepaid huren

Om met dit idee aan de slag te gaan hoef jij geen kosten te betalen. Natuurlijk ben je welkom om de expertise van VraagAlex in te huren, maar dat hoeft niet.

Naast prepaid huren willen wij ook een eerlijk prepaid telefoonsysteem, OV-systeem en feitelijk alles waarvoor betaalt moet worden moet ook via een eerlijk prepaid systeem mogelijk gemaakt worden.

Hoe denk jij over dit idee? Deel jouw reactie en vertel ons welke diensten jij graag op basis van een prepaid systeem zou willen afnemen.

Originally posted 2017-08-13 07:16:26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA