Promoot VraagAlex nu met een banner of visitekaartjes!

Met enige regelmaat krijgen wij bij VraagAlex het verzoek binnen voor promotiemateriaal. Wij hebben daar nu eindelijk gehoor aan kunnen geven en kunnen (met dank aan Michael Coenradi en Drukwerkdeal) deze geweldige banner en visitekaartjes ter promotie aanbieden.

De prijs van de banner, visitekaartjes en verzendkosten zijn terug te vinden op de website Drukwerkdeal.nl. Natuurlijk mag jij de VraagAlex banner ook online plaatsen, bijvoorbeeld op Facebook, Twitter of op jouw eigen website.

Liever een banner lenen voor een evenement? Wij hebben momenteel banners staan in Utrecht en Leiden. De banner kan gratis worden geleend voor een periode van maximaal 48 uur. Heb jij de banner voor langere tijd nodig? Neem dan even contact op via email.

Hoe kan ik de Vraagalex Banner bestellen?

De VraagAlex Banner is verkrijgbaar voor ongeveer 35 euro via onze partner. Wil jij een VraagAlex Banner gebruiken voor een groot evenement, beurs of voor video materiaal? Neem dan even contact op om een van onze banners te lenen. De leen-banner is af te halen in Utrecht, IJsselstein of Leiden.

Om de VraagAlex banner voor jezelf te bestellen moet je een paar eenvoudige stappen volgen:

Stap 1: Download de banner hier.

Stap 2: Ga naar Drukwerkdeal.nl.

Stap 3: Kies voor de roll up banner 85 cm x 200 cm.

Stap 4: Upload de banner en bestel!

Liever bestellen zonder account? Stuur een email naar [email protected] voor ons bankrekeningnummer. De kosten voor de banner zijn ongeveer 39,95 euro inclusief verzendkosten en BTW.

Hoe ziet de VraagAlex banner er dan eigenlijk uit?

De onderstaande afbeelding geeft aan hoe de VraagAlex Banner eruit ziet. Deze banner is vrij te gebruiken voor de promotie van al onze diensten. Heb jij goede ervaring met de besparingen die wij jou kunnen bieden? Deel deze banner dan vooral ook via de sociale media.

VraagAlexDe banner die jij naast deze tekst ziet staan is de banner die jij ook kunt bestellen.

Wij laten de gedrukte banner ook zien in de YouTube video’s die vanaf vrijdag 10 maart 2017.

Heb jij dingen die jij besproken wilt hebben, heb jij vragen, klachten of meningen die besproken moeten worden? Deel wat jij wilt delen door te reageren op de video’s op ons YouTube kanaal.

Het YouTube kanaal is te vinden op YouTube.com/VraagAlexTV.

Natuurlijk blijven wij ook bereikbaar via het telefoonnummer 020 262 1789 en via email, [email protected].

Tot slot waarderen wij het enorm als jij de banner deelt via Facebook, Twitter, WhatsApp of welke andere vorm van sociale media dan ook.

Originally posted 2017-03-06 21:58:28.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA