Rijbewijs niet meer dan verkapte belasting!

Vandaag stapte ik het Gemeentehuis van Utrecht binnen om daar mijn rijbewijs (die in maart 2014 verlopen is) te verlengen. Aantoonbaar is daarbij dat ik zonder rijbewijs achter het stuur heb gezeten of al jaren niet meer achter het stuur heb gezeten. Voor mij geldt het tweede, ik kan absoluut niet meer autorijden.

Toch is mijn rijbewijs vandaag voor 10 jaar verlengt. Het enige wat ik ervoor nog hoefde te doen was 38,95 betalen. Hierbij toon ik opnieuw aan dat de overheid er alles aan doet om de burger afhankelijk te houden.

Aangezien het rijbewijs onbeperkt verlengt kan worden (tot een bepaalde leeftijd) lijkt mij dit een mooi moment om de Gemeentes in Nederland aan te dringen op een rijbewijs wat onbeperkt geldig is of een tussentijdse controle van rijervaring. Gebeurt dat beide niet, dan kan ik de conclusie trekken dat het verlengen van het rijbewijs niet meer is dan een extra belasting.

Waarom mag de overheid iedereen kaalplukken?

Helaas hebben wij alles aan onszelf en onze voorouders te danken. De overheid heeft sinds de oorlogen veel meer macht gekregen. Nu we in de Derde Wereld Oorlog zitten (“The War on Terror”) met de Verenigde Staten in de hoofdrol gaat er hopelijk wel iets veranderen.

Hoewel de macht van de overheid langzaam zal afnemen zullen de financiële belangen van geldstromen van inwoners beperkter worden. Nieuwe manieren van belasting innen, nieuwe manieren van geldcreatie en handel zal de wereld tot een mooiere plek maken.

Wij hopen dat er een hoop positieve dingen gaan gebeuren, dat we afscheid kunnen nemen van de overheid en semi-overheid. Een einde kunnen maken aan de advocatuur (behalve voor echte misdaad) en dat de wereld er snel nog mooier uit gaat zien.

Deze blog zal de komende jaren steeds meer worden geschreven vanuit andere landen dan Nederland, omdat de vrijheid hier sterk wordt ingeperkt.

Originally posted 2017-11-07 08:40:04.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA