Robin Mobile klantenservice? Ja! Maar zonder telefoonnummer!

Dagelijks komen er vragen binnen bij VraagAlex.nl, wat is het telefoonnummer van Robin Mobile? Of, “hoe kan ik de Robin Mobile klantenservice bereiken?”. Het antwoord op beide vragen is, alles gaat via de website. Daar kun je contact opnemen via chat, email, twitter of zelfs een verzoek indienen om teruggebeld te worden. Klik hier als dat antwoord is op jouw vraag en om direct naar de website van Robin Mobile te gaan.

Waarom heeft de Robin Mobile klantenservice geen telefoonnummer?

Robin MobileNet als ieder ander bedrijf weet ook Robin Mobile dat een klantenservice extreem veel geld kost. Om de kosten zo laag mogelijk te houden heeft de directie van Robin Mobile ervoor gekozen om geen telefonische klantenservice beschikbaar te stellen. Wie contact zoekt met het bedrijf heeft een aantal andere opties.

Chatten, email, Twitter en Facebook behoren tot de mogelijkheden. Wie een telefonisch bereikbare klantenservice zoekt tegen vergelijkbare prijzen zou Simpel kunnen overwegen. Daar heb je onbeperkt bellen, onbeperkt SMS, 1GB data voor een totaalprijs van 10 euro per maand. Wie meer data wil kan voor 15 euro per maand 2GB data gebruiken. Nadeel is wel dat je direct aan een 2-jarig contract vast zit. Voordeel is weer dat je voor 4,95 per maand een iPhone erbij kunt kopen. Klik hier voor meer informatie.

Waar kan ik nog meer onbeperkt bellen, SMS en data krijgen?

Inmiddels leveren vrijwel alle providers de onbeperkt abonnementen. Voor een gemiddelde gebruiker is een bonden van 1GB tot hooguit 2GB overigens meer dan voldoende omdat men toch vaak via WIFI online is en het mobiele netwerk daarmee niet belast.

Zoek jij toch een abonnement met onbeperkt bellen, SMS en vooral internet? Kijk dan op VraagAlex.nl/mobiel voor het aanbod. Daar staan ook de nodige abonnementen met toestel vermeld, zodat jij exact kunt vinden welk abonnement het beste bij jou past.

Originally posted 2017-04-06 15:47:15.

2 reacties op “Robin Mobile klantenservice? Ja! Maar zonder telefoonnummer!
  1. Heb iemand binnen gehaald zou bonus krijgen van 30euro heb niks gekrijgen, plus me internet is heel traag en soms heb ik problemen met bellen dan kan ik niet bellen, wil nieuwe Nr aanvragen? Of dat jullie even contact met me opnemen ‭‭06 12 11 74 36‬‬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA