Ryanair en easyJet Nederland bereiken?

Om te beginnen, er is geen Nederlandstalige klantenservice van easyJet, ook niet van Ryanair. Vueling en Iberia hebben ook geen Nederlandstalige klantenservice. Alle klantenservices zijn bereikbaar in de Engelse taal en soms ook in andere talen.

Via VraagAlex, 020 262 1789 kun jij al deze klantenservices wel aan de telefoon krijgen. Wij verbinden jou door zonder extra kosten, geen internationale belkosten, geen 0900-kosten.

Waarom verbindt VraagAlex gratis door?

Wij vinden dat iedere klantenservice gewoon bereikbaar moet zijn. Hoewel wij begrijpen dat bedrijven niet altijd een Nederlandstalige klantenservice hebben willen wij bedrijven wel via lokale, Nederlandse nummers bereikbaar maken.

Het enige wat wij als VraagAlex nog niet kunnen is daadwerkelijk doorverbinden naar 0900-nummers. Wij zoeken altijd achterliggende nummers, zodat wij ook de extra kosten nooit hoeven te maken. Wel zijn wij bezig om lokaal tarief 0900-nummers toegankelijk te maken voor mensen die ons bellen.

Verder helpen wij ook om door te verbinden met bedrijven als Flixbus, die enkel via een nummer in Duitsland gebeld kunnen worden. Gewoon bellen met 020 262 1789 en jij wordt gratis doorverbonden.

Welke bedrijven verbinden verbind VraagAlex nog meer mee door?

Als absolute nummer 1 hebben wij UWV. Een organisatie die mensen zou moeten helpen om aan een inkomen te komen en die in werkelijkheid enkel een betaalt 0900-nummer hebben voor de bereikbaarheid.

Telfort, Ziggo, Online.nl en andere internetproviders hebben het tarief verlaagd en zijn tegen lokaal tarief bereikbaar. Helaas blijven de 088- en 0900-nummers nog altijd slecht bereikbaar voor bellers vanuit het buitenland.

 

Originally posted 2017-08-10 07:55:13.

Een reactie op “Ryanair en easyJet Nederland bereiken?
  1. Heb 2x een naamswijziging op mn vliegticket van Rayanair doorgevoerd.(normale kosten 2x€110).
    Dankzij VraagAlex was ik zo verbonden en zijn de wijzingen gratis uitgevoerd.
    Super service!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA