Ieder bedrijf bereikbaar?
Stop met 0900 nummers!

Wij verbinden jou GRATIS door met veel bedrijven!
Help ons om jou te helpen! Stap over op voordelige stroom!.

Hoe werkt deze dienst? (Klik voor informatie)
Klaar met belachelijk hoge kosten voor het bellen naar een klantenservice? Tijd om een probleem opgelost te krijgen zonder extra kosten?

Wij helpen jou graag!

Klachtenbemiddeling

Heb jij een klacht over een van de bedrijven die op VraagAlex.nl vermeld staat? Stuur ons jouw klacht en wij helpen jou met een oplossing! Dat is gratis als wij jouw klacht openbaar mogen delen op onze website, anders vragen wij daarvoor een eenmalige bijdrage van 49,95 per klacht.

Jouw klacht direct melden? Klik hier!

Telefonisch worden doorverbonden

Gratis: De meest van onze bezoekers willen gratis telefonisch worden doorverbonden! Jij ook? Klik hier!
Snel: Sneller worden doorverbonden naar een 0900-nummer? Klik hier!
Zakelijk: Ben jij een zakelijke gebruiker? Klik hier!

Kun jij geen 0900-nummers bellen, maar heb je wel een bedrijf nodig die enkel via 0900-nummer bereikbaar is? Kijk eens naar 0900prepaid.nl of klik hier.

Gratis doorverbonden worden?

Om jou in contact te brengen met bedrijven zonder dat jij een 0900-nummer hoeft te gebruiken maken wij gebruik van een complex systeem van doodschakelingen.

Wil jij gratis doorverbonden worden? Bel 020 262 1789? Gratis doorverbonden worden naar Ben, Lebara of AirArabiaKlik hier en sluit het “VraagAlex Brons” abonnement af voor slechts 1 euro per maand!

Toch een 0900-nummer bellen?

Is bellen naar 0900-nummers via jouw abonnement niet mogelijk? Kijk dan eens naar 0900prepaid.nl of klik hier voor een andere mogelijkheid.

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Om doorschakelen voor jou gratis te houden vragen wij om een artikel te schrijven voor op de website VraagAlex.nl. Het artikel (bestaande uit minimaal 300 woorden) zullen wij publiceren op VraagAlex.nl om andere gebruikers verder te helpen.

Stuur jouw artikel naar [email protected], dan krijg jij van ons een code, zodat jij gratis doorverbonden kunt worden naar de achterliggende nummers.

Wil jij VraagAlex bereiken? Bel 020 262 1789 of vanuit België 03 808 11 42.

actiebutton-algemeen-png-web
 
DutchBelgiumEnglishUSA