Spaargeld omzetten in bitcoin, verstandig of niet?

Toen ik in november 2015 een heel klein stukje bitcoin rekenkracht kocht dacht ik, die 15 dollar die ik investeer kan ik prima missen. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en zie ik dat de waarde van mijn investering is toegenomen naar ruim 300 dollar per maand!

Dat betekend dat ik per dag nu bijna evenveel verdien als wat ik afgelopen november inlegde. Persoonlijk zal ik nooit het risico nemen en al mijn spaargeld inzetten, dit kleine bedrag levert toch een mooi extra zakcentje en als het zo doorgaat kan ik er straks echt van leven.

De rest van deze blog gaat over hoe jij hetzelfde kunt doen als wat ik heb gedaan. Daarnaast schrijf ik hoe jij zonder enige investering met bitcoin kunt beginnen. Is deze informatie voor jou waardevol? Deel het dan ook met anderen via Facebook, Twitter, WhatsApp of vertel anderen gewoon over VraagAlex.nl.

Hoe kun jij risicovrij jouw spaargeld investeren in bitcoin?

Risicovrij investeren bestaat niet. Er zijn 2 vormen waarop je zekerheid hebt. De eerste is een spaarrekening waar je de zekerheid hebt dat je daar geen geld mee verdient. De tweede optie is investeren in een piramidespel-achtige crypto-munt waarmee jij vrijwel zeker jouw geld kwijt raakt.

Laten we het dan hebben over wat jij nodig hebt om met bitcoin te beginnen:

  1. Een bitcoin wallet, gratis aan te maken via VRLX.nl/cc en later te gebruiken als bitcoin creditcard voor betalingen met de virtuele munt.
  2. Een paar bitcoins. Deze kun je gratis krijgen via bijvoorbeeld freebitco.in en moonbit.co.in of kopen via Bitonic.nl.
  3. Een stukje rekenkracht om jouw bitcoins te kunnen blijven gebruiken. Dat koop ik zelf via Hashflare.io.

Als jij van de bovenstaande 3 systemen gebruik maakt is de kans groot dat jij hetzelfde succes gaat behalen als wat ik heb gedaan. Hoe meer jij investeert hoe groter het risico en hoe hoger het rendement. Heb jij hier vragen over? Laat jouw reactie dan gerust achter onder deze blog.

Originally posted 2017-08-06 19:04:56.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA