Spoedaanvraag energie: Waar kan ik snel een energiecontract krijgen?

Heb jij een brief ontvangen van Stedin, Liander, Enexis of een andere netbeheerder? Dan heb jij waarschijnlijk een spoedaanvraag energie nodig. Jouw netbeheerder moet namelijk binnen 24-uur weten dat jij een contract hebt bij een energiebedrijf.

Spoedaanvraag energie nodig? Bel 020 262 1789 om jouw netbeheerder binnen 24-uur te informeren over jouw nieuwe energiecontract.

spoedaanvraag energieEnergiebedrijven sluiten klanten steeds sneller af. Soms al bij een betalingsachterstand van 2 maanden. Om precies die reden zijn wij met de spoedaanvraag energie service begonnen. Met deze service bekijken wij jouw rekening, kijken wij naar hoeveel energie jij verbruikt in een gemiddeld jaar en welke kosten daar tegenover zouden moeten staan. Met die informatie gaan wij dan kijken bij welke maatschappij wij het beste de spoedaanvraag energie kunnen regelen.

Kan ik een spoedaanvraag energie ook zelf regelen?

Hoewel het ideaal zou zijn om een spoedaanvraag energie zelf te regelen blijkt dit zeer regelmatig fout te gaan. Het energiebedrijf waar jij klant wilt worden verwerkt online aanvragen meestal met een vertraging van tussen de 7 en 21 werkdagen. Hierdoor kan het dus zomaar een maand duren voordat jij daadwerkelijk bent aangesloten en voordat de netbeheerder weet dat jij een energiecontract hebt.

Er zijn ook zeker aanbieders die dat sneller kunnen doen, maar voor de snelste service en de zekerheid van de juist aansluiting kun jij nu bellen met 020 262 1789, waar wij een team van specialisten voor jou hebben zitten. Hoewel de wachttijd voor een spoedaanvraag energie op kan lopen verwerken onze specialisten een aanvraag gemiddeld binnen 30 minuten.

Heb jij geen zin om te wachten? Stuur dan een email naar [email protected] met de woorden “Spoed” in de titel. Vermeld in de email in ieder geval de volgende gegevens:

  • Jouw volledige naam (voornaam, achternaam en voorletters).
  • Jouw telefoonnummer.
  • De postcode en het huisnummer waar het om gaat.

Wij gaan dan direct voor jou aan de slag en sturen jou uiterlijk binnen 24 uur een email terug met daarin een link om jouw aanvraag te bevestigen. Door te klikken gaan de gegevens direct door naar het energiebedrijf en weet de netbeheerder ook binnen 24-uur dat jij aangesloten mag blijven.

Heb jij toch nog vragen? Bel 020 262 1789.

Originally posted 2017-01-20 16:40:06.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA