Staatsloterij: Topdrukte in het callcenter, blijf het toch proberen!

Staatsloterij kampt vandaag met topdrukte. Deels omdat er gister een trekking is geweest, deels omdat er gister een uitspraak is gedaan in het programma Radar.

In de onderstaande video geef ik zelf nog een kleine toelichting over het onderwerp en natuurlijk laat ik de telefoonnummers zien die jij kunt bellen. Kom jij er toch niet uit, dan zijn wij er ook via 020 262 1789.

Wat is er gebeurt met de Staatsloterij?

StaatsloterijDe staatsloterij trok voorheen winnende loten uit zowel verkocht als onverkochte loten. Hierdoor leek het alsof de prijzenpot enorm was, maar viel het toch behoorlijk tegen.

Enkele stichtingen hebben een claim ingediend tegen de staatsloterij en hebben deze na jaren vechten gewonnen.

Nu krijgt iedereen die toen meespeelde een gratis trekking en in sommige gevallen een extra 40 euro aan compensatie. Zowel de staatsloterij als de stichtingen hopen het hoofdstuk daarmee af te sluiten.

Via welke telefoonnummers is Staatsloterij te bereiken?

Bel jij voor een algemene vraag, bel dan met 0800 02 31 303. Heb jij vragen naar aanleiding van de uitzending en compensatieregeling? Dan kun jij bellen met het speciale nummer, 0800 022 99 99.

Hoewel beide nummers voldoende bemenst zijn kan het voorkomen dat sommige lijnen nog altijd niet goed doorkomen. Blijf het vooral proberen. Uiteindelijk zul je er zeker doorheen komen.

Vandaag zijn wij ook met de organisatie in contact geweest om af te spreken dat wij mensen altijd doorverwijzen naar het 0800-nummer. Hierdoor is Staatsloterij helaas geheel onbereikbaar geworden voor bellers vanuit het buitenland. Eveneens is het niet mogelijk om staatsloterij te bellen vanaf een Lyca of Lebara aansluiting.

Wij blijven natuurlijk zoeken naar een geschikte oplossing om gesprekken weer te kunnen doorverbinden. Tot die tijd verwijs ik jou graag naar de website van de Nederlandse Loterij, waar een contactformulier beschikbaar is voor antwoorden op alle vragen.

Kom jij er toch niet uit? Bel dan met 020 262 1789, zodat wij jou hopelijk wel verder kunnen helpen.

Originally posted 2017-04-11 11:10:50.

4 reacties op “Staatsloterij: Topdrukte in het callcenter, blijf het toch proberen!
 1. Heb vorige week aangevraagd. 2 loten toegewezen geregen. fijn. vandaag brief van staatsloterij met referentienummer en melding dat ik recht op 4 loten heb. nog fijner. niet zo fijn is dat het 0800 nummer als niet in gebruik wordt gemeld. wat nu?

  • Dag Rob,

   Wat fijn dat je vier loten krijgt ter compensatie! Het speciale nummer dat geopend was voor de mensen die vragen hebben over de compensatieregeling is inderdaad niet meer in gebruik. Je kan de klantenservice wel gewoon bereiken op het (gratis) reguliere nummer van de Nederlandse Loterij: 0800 – 0231 303. De mensen van de klantenservice beantwoorden je vragen graag.

   Veel geluk met de trekking!

   Groet,
   Tom van de VraagAlex Klantenservice

 2. Ik zou graag mijn lotnummer voor de koningsdagtrekking willen weten. Normaal gesproken kreeg ik het via mijn e-mail adres, maar voor de trekking van 10 april ook geen bericht gekregen. Maar wel keurig €17.50 en €15.- van mijn rekening afgeschreven. Hoe zit dit???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA