T-Mobile Go Unlimited: Onbeperkt bellen, SMS en MBs! Overal!

Het is eindelijk zover! De grote mobiele aanbieders beginnen met het aanbieden van grensoverschrijdend bellen. In veel landen buiten Nederland was het al normaal, maar T-Mobile is met Go Unlimited de eerste die wij tegen zijn gekomen met echt onbeperkt bellen, SMS en data in heel de EU!

T-Mobile Go UnlimitedHet Go Unlimited abonnement komt enkele maanden voordat alle providers dit als standaard moeten gaan aanbieden bij ieder abonnement. Vanaf 15 juni 2017 vervallen namelijk alle extra kosten voor het bellen, internetten en SMS verkeer in het buitenland. Hierdoor is jouw “Unlimited” abonnement bij bijvoorbeeld Robin Mobile vanaf 14,95 dus ook al geldig in heel de EU.

Voordeel van het Go Unlimited abonnement voor 35 euro per maand is overigens wel dat het echt onbeperkt is. Je mag het dus ook gewoon delen met andere apparaten. Wel moet je rekening houden met een cap bij 5GB per dag. Zodra je over de 5GB gaat moet je het abonnement handmatig (en gratis) aanvullen met 1GB per keer.

Is Go Unlimited het meest voordelige abonnement op dit moment?

Ja en nee. Het Go Unlimited abonnement is voor veel mensen die bellen naar het buitenland erg voordelig. Mensen die voornamelijk internetten via de WIFI verbindingen kunnen al beter gebruikmaken van abonnementen met onbeperkt bellen, maar slechts een beperkte hoeveelheid data. Het is eigenlijk nooit zo eenvoudig om te zeggen wat het voordeligst uit zal pakken voor jou.

Veel mensen die ons bellen kiezen uiteindelijk ook voor maandelijks opzegbare abonnementen. Daar maak ik persoonlijk ook gebruik van, puur omdat dingen in deze tijd veel sneller veranderen dan 1 keer per jaar.

Voor het beste advies voor mobiel bellen neem je contact op met een VraagAlex bespaarcoach, bereikbaar via het normale vaste telefoonnummer 020 262 1789. Bel jij gratis binnen Nederland, dan is dit telefoonnummer zelfs helemaal gratis.

 

Originally posted 2017-01-10 07:49:09.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA