Telfort blokkeert VraagAlex diensten…

TelfortTip: Betrouwbaar Intenet, TV & vast bellen nodig? Klik hier!

Internet, Bellen en Televisieaanbieder Telfort verplicht glasvezelklanten om gebruik te maken van Telfort telefonie. Hierdoor worden delen van de internetverbinding dichtgezet om bellen via voice over IP (VOIP) lastiger te maken.

Wij hebben de mogelijkheid om Telfort telefonie uit te schakelen in de apparatuur die Telfort ons daarvoor ter beschikking stelt. Helaas blijft Telfort ervoor kiezen om periodiek de apparatuur opnieuw in te stellen en de diensten die wij gebruiken om VraagAlex.nl mogelijk te maken te blokkeren.

VraagAlex is dagelijks in contact met Telfort via Twitter en telefoon om dit probleem opgelost te krijgen. Daarnaast proberen wij ook onder het contract met Telfort uit te komen en over te stappen naar een andere glasvezel leverancier om de VraagAlex dienst volledig in de lucht te houden.

Bijzonder is dat Telfort een van de meest gebelde bedrijven is via het systeem wat wij gebruiken en dus ook belang heeft bij het in stand houden van het systeem.

Wat zijn de alternatieven voor Telfort?

Hoewel er alternatieven zijn zitten wij op dit moment aan een contract vast. Door de VraagAlex telefooncentrale in de buurt te houden kunnen wij alle diensten in de gaten blijven houden.

De beste alternatieven die wij tot nu toe hebben gevonden zijn Vodafone en Fiber. Twee grote glasvezel leveranciers die enkel internet leveren en dus ook geen delen van de verbinding afknijpen of dichtzetten.

Wij zitten tot augustus 2016 aan een contract vast. Daarna zullen wij zo snel mogelijk gaan overstappen.

Wil jij ons helpen om dit probleem opgelost te krijgen?

Heb jij een glasvezelverbinding bij Vodafone of Fiber zonder telefonie? Dan kunnen wij een backup telefooncentrale bij jou plaatsen, zodat wij de VraagAlex diensten kunnen blijven garanderen.

Met een paar kleine aanpassingen in de apparatuur kunnen wij jouw glasvezel lijn gebruiken als backup wanneer onze lijn weer wordt dichtgezet.

Heb jij interesse om VraagAlex en de doorschakeldienst in stand te houden? Wil jij consumenten helpen om betere service in Nederland te krijgen? Wil jij daarnaast gratis gebruikmaken van de betaalde diensten van VraagAlex.nl? Neem contact met ons op via [email protected] om ons systeem te koppelen.

Heb jij andere vragen? Laat gerust jouw reactie achter. Met jouw reactie help jij ons ook om onze internetprovider sneller tot actie te laten overgaan.

Originally posted 2016-09-24 05:45:40.

2 reacties op “Telfort blokkeert VraagAlex diensten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA