Problemen met internetprovider Online.nl of Telfort? Wij lossen het op!

Met ruim 300 doorgeschakelde gesprekken per maand naar Telfort en tientallen klachten over internetprovider Online.nl zijn wij stappen gaan zetten.

Wij hebben een eerlijke internetprovider begonnen. Een provider die geen korting geeft aan nieuwe klanten, gewoon altijd de beste prijs. Niet alleen voor internet, maar ook voor televisie en bellen. Waar Telfort voor alleen internet al 30 euro per maand vraagt, Online vraagt 24 euro per maand. Wij hebben deze provider gevonden die Internet, TV en Bellen levert voor slechts 29,95 per maand!

De provider levert ook nog eens een gratis een wifi versterker voor uitstekende WIFI door het hele huis.

Wat voor problemen zijn er zoal bij Telfort en Online.nl?

telfort-of-online-problemenHet voornaamste probleem is de onbereikbaarheid van de klantenservice. Een servicedesk die 50 cent per gesprek vraagt bij beide providers. Daarbij ook nog eens service die regelmatig uitvalt.

Vergoedingen zijn best mogelijk bij tegenvallende kwaliteit. Klagen helpt altijd. Het is ons zelfs al gelukt om mensen uit een 2-jarig contract bij Online.nl te laten komen door gewoon vragen te blijven stellen over de kwaliteit.

Wil jij Internet, TV en bellen voor slechts 29,95 per maand, bel 020 262 1789 of klik hier!

Hoe zijn de problemen op te lossen?

Omdat mensen in 1- of 2-jarige contracten worden gelokt blijven veel problemen bestaan. De grootste problemen zijn dat internet helemaal wegvalt of dat televisie tijdelijk niet meer werkt. Soms krijgen wij ook klachten door over telefoonlijnen die niet meer volledig werken.

Een slecht werkende telefoonlijn kan bijvoorbeeld als gevolg hebben dat iemand belt, maar dat de gene die het gesprek moet ontvangen de telefoon niet hoort overgaan.

Providers Telfort en Online hebben vergelijkbare problemen. Zeker op een wat langzamere ADSL verbinding is de kwaliteit niet voor de volle 100% te garanderen.

Heb jij hulp nodig met een overstap naar betrouwbaar en snel internet? Bel 020 262 1789 of klik hier!

Originally posted 2016-11-14 06:38:03.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA