Telfort klantenservice bewust onbereikbaar!

De laatste dagen kregen wij weer veel klachten binnen over de onbereikbaarheid van de Telfort klantenservice. Het bedrijf heeft er helaas voor gekozen om het 088-nummer – wat als alternatief dienst voor het 0900-nummer voor bellers vanuit het buitenland – te blokkeren voor iedereen. Dat wil zeggen, je krijgt wel een keuzemenu te horen, alleen krijg je de daadwerkelijke Telfort klantenservice niet aan de telefoon.

Na tientallen Tweets heen-en-weer hebben wij er vandaag voor gekozen om een video te maken samen met een blogbericht om de Telfort klantenservice hopelijk aan te sporen om tot een oplossing te komen. Wij hebben de Telfort Klantenservice natuurlijk ook besproken tijdens de Self Service Show van 20 juli 2017.

Waarom werkt het 088-nummer van de Telfort klantenservice niet?

telfort klantenserviceDe blokkade van het nummer stamt uit de tijd van de betaalde 0900-nummers. Toen verdiende de Telfort klantenservice nog 50 cent per gesprek van een bellende klant. Inmiddels is dat helemaal anders en mag het gesprek nog maximaal het lokale tarief kosten. Feitelijk is er dus geen enkele reden om het 088-nummer af te sluiten voor bellers vanuit het buitenland.

Wanneer je op dit moment belt naar de Telfort klantenservice krijg je het volgende geluidsfragment te horen:

“De door u gekozen dienst is niet bereikbaar vanaf uw mobiele telefoon”.

Zelfs wanneer wij uitbellen vanaf een vast toestel in het buitenland krijgen wij deze melding te horen. Het lijkt alsof Telfort de lijnen simpelweg heeft geblokkeerd om zo kosten te besparen. De langzame reactiesnelheid van Telfort via de Sociale Media bevestigd dit vermoeden.

VraagAlex doet er alles aan om de Telfort klantenservice bereikbaar te maken. Helaas werkt Telfort zelf niet mee, waardoor het mogelijk nog wel een paar dagen kan duren voordat 020 262 1789 weer volledig gebruikt kan worden.

Heb jij problemen met Telfort? Laat het ons weten! Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2017-07-20 06:10:06.

Een reactie op “Telfort klantenservice bewust onbereikbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA