Telfort klantenservice opnieuw onbereikbaar!

Via 020 262 1789 kun jij worden doorverbonden met vrijwel iedere klantenservice. Telfort is een van de meest gebelde bedrijven naast UWV.

Ondanks het gratis doorverbinden blijven wij afhankelijk van de kwaliteit van de klantenservice. Telfort update regelmatig de lijnen waardoor de systemen soms tijdelijk buiten gebruik zijn.

In deze blog leg ik uit hoe jij Telfort kunt bereiken wanneer doorverbinden via VraagAlex, 020 262 1789 tijdelijk niet mogelijk is.

Hoe kan ik Telfort bereiken zonder 0900-nummer?

TelfortHoewel wij normaal gesproken tijdens de reguliere openingstijden kunnen doorverbinden lukt dat soms niet. De overige contactmogelijkheden zijn te vinden op de Telfort pagina op deze site.

Wij onderhouden regelmatig contact met klantonvriendelijke bedrijven als Telfort die normaal enkel via dure 0900-nummers bereikbaar zijn. Hoewel het tarief maandag omlaag gaat verwachten wij dat het bedrijf slecht bereikbaar zal blijven. Wij weten ook niet of Telfort het 0900-nummer gaat inruilen voor een beter bereikbaarder nummer.

Gaat de bereikbaarheid volgende week verbeteren?

Wij verwachten van niet. Het ziet er naar uit dat veel bedrijven hun “service” nummers steeds beter leren te verstoppen en dit ook vooral zullen blijven doen.

Veel bedrijven kiezen er nu ook voor om volledig via contactformulieren en internet bereikt te willen worden. Helaas kiezen klanten er echter voor om te willen bellen. Waar klant ooit koning was blijkt het nu zo te zijn dat bedrijven de macht over proberen te nemen.

Wij zullen vanuit VraagAlex er alles aan blijven doen om de klantenservice gewoon weer bereikbaar te krijgen.

Nu is het jouw beurt. Hoe vind jij dat bedrijven bereikbaar zouden moeten zijn? Ben jij bereidt om extra te betalen voor telefonische bereikbaarheid? Of vind jij dat ieder bedrijf gewoon een telefoonnummer zou moeten hebben? Laat het weten door jouw reactie hieronder achter te laten.

Originally posted 2017-06-29 12:26:35.

2 reacties op “Telfort klantenservice opnieuw onbereikbaar!
    • Onbeperkt bellen geldt voor alle lokaal tarief nummers. Dus ook lokaal tarief 0900. Betaalde 0900-nummers moet je natuurlijk wel voor betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA