Ticketpoint: Normaal 45 cent per minuut, nu lokaal tarief!

Wie tickets koopt bij een van de grote ticketbureaus betaalt 45 cent per minuut of meer om de klantenservice te bereiken. Ticketpoint en Ticketmaster vragen biede extreem veel geld voor een simpel telefoongesprek. De wachttijden lopen daarbij ook nog regelmatig flink op! Via 020 262 1789 kun jij zowel Ticketpoint als Ticketmaster nu via de lokale belkosten bereiken!

Waarom contact opnemen met Ticketpoint?

Ticketpoint contactToen ik in 2001 wilde bellen met de Rabobank en het bedrijf vanuit Australië niet kon bereiken wist ik dat er iets moest veranderen. Helaas heeft het tot 2016 moeten duren en hebben veel bedrijven nog altijd niet door hoe klantonvriendelijk een 0900-nummer is. Waar bedrijven formeel maximaal 1 euro mogen vragen per gesprek naar een klantenservice komen enkele ticketbureaus er nog altijd mee weg om veel meer geld te vragen voor de klantenservicelijn.

De meest gestelde vraag over Ticketpoint en Ticketmaster is waarom tickets nog niet binnen zijn. Vaak gaat dat over mensen die op het laatste moment beseffen dat de tickets niet geprint kunnen worden of dat treinkaarten nog niet binnen zijn.

Is Ticketpoint wel betrouwbaar?

Feitelijk heb je geen keus. Als je naar een concert wilt die via een ticketbureau geboekt kan worden kan het niet via een ander bedrijf. Betrouwbaar of niet, je hebt geen keus.

Wij krijgen klachten over het te laat opsturen van tickets, treinkaartjes of het helemaal niet opsturen van tickets. Het komt zelfs voor dat mensen betalen en dan nog geen tickets ontvangen. Hoewel Ticketpoint het altijd netjes oplost zijn wij er als VraagAlex niet blij mee dat klanten 45 cent per minuut betalen en vaak 10 minuten in de wacht staan om geholpen te worden.

Goedkoper in contact komen met de klantenservice…

Wil jij zonder extra kosten bellen naar Ticketpoint of een andere klantenservice? Bel eerst 020 262 1789 en wij helpen jou zeker verder!

Bespaarcode weten? Klik hier!

 

Originally posted 2016-12-11 18:04:31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA