Tips om vaste lasten te verlichten!

Sinds ik als eigenaar en oprichter van VraagAlex.nl weer in mijn eigen huis woon heb ik hard moeten werken om mijn vaste laste op de rit te krijgen. Waar ik eerder leefde van een inkomen wat voornamelijk vanuit AirBNB kwam moest ik beginnen met het werken aan het verlichten van de vaste lasten.

Ik heb op een aantal punten kunnen besparen. Aan het einde van deze blog deel ik hoe ik met een eenmalige investering van $15 inmiddels een maandelijks (extra) inkomen van $200 heb. Verwachting is dat ik in 2018 ruimschoots kan leven van deze investering.

Hoe heb ik kunnen besparen?

Image result for led bulbsAllereerst heb ik al mijn lampen vervangen voor LED lampen. Hiermee heb ik mijn energierekening kunnen verlagen, terwijl mijn computer nu vaker aan staat.

Daarnaast heb ik heel wat supermarkten in de buurt zitten, zodat ik nu prijzen kan vergelijken en veel meer gebruikmaak van 2-voor-1 achtige acties. Zo bespaar ik wekelijks zo’n 25% op mijn boodschappen. Albert Heijn prijst ook veel artikelen af aan het einde van de dag. Zo bespaar je ook nog eens 35%, zelfs bovenop de bonus kortingen.

Tot slot, wissel regelmatig van energieleverancier. Via VraagAlex.nl/energie heb je daar heel wat mogelijkheden voor.

Hoe heb ik $15 binnen 1 jaar omgezet naar $200 per maand?

Dan de beloofde winst-pakker! Ik heb begin november 2016 via Hashflare $15 geïnvesteerd. Dit bedrag zorgt voor een heel klein stukje van de computers die het bitcoin systeem in werking houden.

De winst uit de $15 ben ik blijven herinvesteren zodat het nu (nog geen jaar later) al ruim $200 per maand oplevert. Hoewel ik daar nog niet van kan leven ziet het ernaar uit dat ik binnen nu en 2 jaar een geweldig inkomen heb opgebouwd!

Kijk natuurlijk ook eens op VRLX.nl/gratisbtc om te zien hoe jij aan gratis bitcoins kunt komen om zo jouw eerste investering gratis te doen.

Heb jij vragen of tips voor besparen of eenvoudig een klein beetje geld bij te verdienen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2017-07-22 14:14:23.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA