UWV bellen? Waarom via 0900?!

Moet jij weleens naar UWV bellen? Dan heb jij vast ook gemerkt dat UWV bellen best een dure hobby is. Waar “normale” bedrijven maximaal 1 euro per gesprek mogen vragen en in de praktijk meestal het lokale tarief vragen kost UWV bellen ruim 2,8 cent per minuut meer dan het maximale tarief en zelfs meer dan wettelijk is toegestaan bij commerciële bedrijven.

UWV bellen kan goedkoper! Wie belt met 020 262 1789 kan namelijk GRATIS worden doorverbonden en betaalt zo enkel de lokale belkosten!

Video uitleg over UWV bellen

Wij zijn absoluut niet blij met het hoge tarief. Daarom kun jij via de VraagAlex hotline, 020 262 1789 nu bellen naar het UWV zonder hoge extra kosten. Als extra besparing krijg jij nu ook de mogelijkheid om op heel veel andere punten te besparen. Met de GRATIS VraagAlex App kun jij jouw abonnementen en rekeningen in de gaten blijven houden.

Bellen kost dus gewoon meer, daarom kun jij nu via 020 262 1789 UWV bellen zonder de extra kosten.

Waarom kost UWV bellen zo veel extra?

uwv bellenHoewel het uiteindelijk gaat om nog geen 3 cent per minuut voelt iedere cent extra als een flinke aanslag op de telefoonrekening. Zelf geeft het bedrijf aan dat het is om een deel van de kosten te dekken en er zijn zelfs medewerkers die de extra kosten ontkennen.

Vanuit VraagAlex kennen wij de regels goed en weten wij dat de extra kosten helaas zijn toegestaan. Een commercieel bedrijf waar jij een product hebt gekocht mag het niet, overheid mag het wel.

Helaas kiezen wel meer onderdelen van de overheid voor minder bereikbare nummers. De belastingdienst bijvoorbeeld met het nummer 0800 0543 wat vanuit het buitenland onbereikbaar is. Gemeentes die veelal met 14+netnummer werken die ook slecht bereikbaar zijn. Tot slot zijn er ook nog gemeentes die 0900-nummers misbruiken om slecht bereikbaar te zijn.

 

Originally posted 2017-03-09 06:31:36.

2 reacties op “UWV bellen? Waarom via 0900?!
 1. Grof schandalig dat het uwv probeert te verdienen aan mensen die of werkloos of in de ziektewet zitten.
  De overheid is hier medeplichtig aan.
  Je moet echt zoeken voor een normaal telefoonnummer. Jakkes

 2. Ik moest dus UWV bellen.Ik heb bellen onbeperkt en geprobeerd via Alex.
  Als het allemaal klopt zal ik dus geen meerkosten op de telefoonrekening zien.
  Wel goed het bandje afluisteren .
  Ik ben zeer ethousiast en ga dit vaker proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA