UWV uitkering? Voor vragen bel 020 262 1789!

Dagelijks krijgen wij telefoontjes binnen van mensen die vragen hebben over een UWV uitkering. Hoewel een UWV uitkering een mooie manier lijkt om mensen aan een inkomen te helpen raken mensen hierdoor vaak verder in de put.

Wil jij bellen met vragen over een UWV uitkering? Bel 020 262 1789. Met de bespaarcode 5006 wordt jij GRATIS doorverbonden.

Waarom kiezen mensen voor een UWV uitkering?

uwv uitkeringVan veel mensen krijg ik de reactie “omdat ik daar recht op heb”. In de basis klopt dat natuurlijk ook. Het recht op een uitkering maakt het voor mensen die tijdelijk zonder werk zitten mogelijk om dezelfde levensstandaard te behouden.

Helaas geeft de overheid wel heel veel geld aan mensen die “recht hebben” op een uitkering. Vraag jezelf dan ook af of een uitkering wel de oplossing is. Er zijn andere oplossingen, zoals bijvoorbeeld het vinden van een leuke baan of zelfs ondernemer worden.

Wij bieden op de Vacature pagina op onze website de mogelijkheid aan om:

  • Te werken vanuit huis.
  • Werken wanneer jij wil.
  • Snelle doorgroeimogelijkheden.

Onze vacatures gaan wel uit van een zekere vorm van zelfstandigheid. Wij verwachten daarom dat jij een inschrijving hebt bij de Kamer van Koophandel en dat jij jouw eigen administratie bijhoud.

Kan ik van een UWV uitkering afkomen?

100% zeker ja! Als jij kunt bellen helpen wij jou om te verkopen aan de telefoon. Geen harde verkoop, gewoon mensen te woord staan die op zoek zijn naar een bepaald product of een bepaalde dienst.

VraagAlex levert onder andere:

Wil jij van jouw UWV uitkering afkomen? Neem dan eerst eens een kijkje op onze vacature pagina. Jij zult zien hoe makkelijk jij binnen een week al kunt beginnen en jouw eerste betaling al binnen 60 dagen op jouw rekening kunt krijgen!

Neem zelf de verantwoordelijkheid en stap van de UWV uitkering af!

Originally posted 2017-02-22 07:26:54.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA