Vandebron Update: Een vrijwillige rectificatie

Vorige week plaatst ik deze blog online over Vandebron. In de video die in deze blog staat had ik het over stroom die geleverd wordt vanuit de netbeheerder.

vandebronLaat even duidelijk zijn, wij hebben weinig tegen Vandebron. Waar wij wel op tegen zijn, de klantonvriendelijke houding van alle energiebedrijven. Zo bood ook Vandebron tijdelijk via de consumentenbond een geweldig contract aan. Het contract is dan voor 1 jaar, daarna ga jij, net als bij andere leveranciers, de hoofdprijs betalen.

Waarom werkt vandebron met actietarieven?

Net als alle andere energiebedrijven werkt ook vandebron met actietarieven. Dat betekent dat jij als nieuwe klant altijd een (veel) betere prijs betaalt dan en trouwe klant.

Energiebedrijven zoals bijvoorbeeld Essent, Nuon en EnergieDirect werken hier ook aan mee. Actietarieven zijn er natuurlijk voor bedoelt om nieuwe klanten binnen te halen. Precies om die reden kun jij nu ook via ons telefoonnummer, 020 262 1789 een advies krijgen voor de beste prijs voor stroom en gas. Wil jij groene stroom en/of groen gas? Daar kunnen mijn collega’s jou natuurlijk ook mee helpen.

Zorgt VraagAlex blijvend voor de beste prijs?

Absoluut! Door onze VIP service nemen wij jaarlijks opnieuw contact op om al jouw contracten door te nemen. Wij kijken naar besparingen op onder andere:

  • Internet, TV & bellen
  • Energie
  • Verzekeringen

Daarnaast kunnen onze partners ook helpen met besparingen op de hypotheek en overige vaste lasten. Het is ons doel om jou zoveel mogelijk te laten besparen.

De VIP service geeft jou voorrang op de terugbel-afspraken en zorgt ervoor dat al jouw abonnementen onder de loep worden genomen.

Eerst zelf even kijken? Download de VraagAlex App via de Google Play Store.

Wat vind jij van de energiebedrijven als Vandebron? Deel jouw mening en laat jouw reactie hier achter. Ben jij klant bij Vandebron of een van de andere grote energiebedrijven? Laat ook dan weten wat jouw ervaring is.

 

Originally posted 2017-03-13 21:58:51.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA