Verwachting energieprijzen in 2017 en daarna…

Vrijwel alle rapporten tonen aan dat de energieprijzen jaarlijks dalen. Toch toont de media dat de prijzen gaan stijgen. Achter de schermen wordt steeds meer stroom “gratis” opgewekt, toch betalen de Nederlandse huishoudens jaarlijks meer. Waarom is dat eigenlijk?

Wat verwachten wij van de energieprijzen in 2017 en daarna?

energieprijzen 2017 en daarnaAls trouwe klant ga jij meer betalen voor stroom en gas. Hetzelfde geldt voor internet, TV, bellen en eigenlijk ieder concurrentiegevoelig product wat jij bij een groot bedrijf afneemt. Toch kan het anders. In deze blog leg ik jou uit wat jij kunt doen om in 2017 de markt de volgen, niet de media!

De enige manier om echt te besparen en lagere energietarieven te betalen is door over te stappen. Dat klinkt voor veel mensen erg heftig, daarom is er een tussenoplossing, namelijk het verlengen van een energiecontract.

Stel je voor, jij betaalt nu een voorschot van 100 euro per maand en krijgt aan het einde van het jaar niets terug en hoeft ook niet bij te betalen. Jou jaarlijkse energiekosten zijn dan 1200 euro. Tarieven zijn gedaald, maar jij bent trouw klant gebleven, waardoor jij volgend jaar 101 euro gaat betalen, terwijl jouw tarieven met 10% omlaag kunnen (zelf bij dezelfde maatschappij). Zo zou jij dus 90 euro per maand kunnen betalen, wat ruim 120 euro per jaar scheelt.

Wat zijn de gevolgen van een overstap voor mijn energieprijzen?

Wanneer jij overstapt kan de besparing nog veel groter zijn. Jij kunt feitelijk kiezen uit een aantal opties, die allemaal een besparing gaan opleveren.

Voor de beste prijs en laagste energieprijzen maak jij gebruik van een vergelijkingssite of objectief advies via telefoon. Op onze Energie pagina kom jij de vergelijkingstool tegen die ons dagelijks helpt om mensen te helpen aan de beste deal.

Met een overstap bespaar jij tussen de 20% en 30% op de rekening, zeker als jij trouwe klant bent geweest ga jij merken hoe hoog de besparing kan zijn. Wij hebben letterlijk klanten die het voorschotbedrag omlaag hebben zien gaan van 52 euro naar 32 euro met 1 simpel telefoontje. Dat is een besparing van bijna 40% en scheelt deze klant 240 euro per jaar!

Natuurlijk helpen wij onze klanten na ieder contract opnieuw om de beste keus te maken. In tegenstelling tot organisaties als “Sloop de Crisis” en “Consumentenbond” werken wij onafhankelijk en vergelijken wij ook als wij daar niets (of weinig) aan verdienen.

Bel onze energie bespaarcoaches via ons telefoonnummer 020 262 1789 om te horen hoeveel jij kunt besparen!

Originally posted 2016-12-10 06:32:36.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA