Verzekering kiezen

Verzekering kiezen

Verzekering kiezenHet kiezen van de juiste verzekering is ingewikkeld. Althans, dat is wat de overheid jou laat geloven. Daarom is het verplicht om aan vergunning te hebben bij de autoriteit financiële marketen (A.F.M.). Die hebben wij niet. Om die reden krijg jij op deze pagina een aantal links om de juiste verzekering voor jou te kiezen.

Autoverzekering | Zorgverzekeringen | Reis, inboedel en overig

Kies jouw zorgverzekering:

  1. 10% korting op jouw premie bij VGZ: Klik hier.
  2. Vergelijk alle zorgverzekeringen: Klik hier.

Kies jouw autoverzekering:

  1. Vergelijk 15 verzekeraars en krijg 10% korting op de premie: Klik hier.
  2. Extra vergelijking om zeker tot de beste deal te komen: Klik hier.

Kies jouw inboedel, reis en overige verzekeringen:

  1. Klik hier voor een totaalpakket van Unive.
  2. Vergelijk alle verzekeringen van Centraal Beheer hier.
  3. Klik hier voor jouw smartphone / fiets verzekering.

Hoe kan jij de juiste verzekering kiezen?

Heb jij bepaalde dekking nodig, dan zul je echt de polisbladen moeten doornemen. Heb jij een verzekering puur omdat het moet? Dan kun je gaan voor de beste deal. Lees alle voorwaarden daarom goed door en maak een verstandige keus.

Op zoek naar een andere verzekering? Bel 020 262 1789 en wij gaan voor jou naar de beste deal zoeken.

Wat kun jij nog meer vergelijken via VraagAlex.nl?

Wij kijken continu naar producten en diensten die de Nederlandse burger nodig heeft. Of het nu om de verplichtingen gaat of vrijwillige diensten, er is heel wat te vergelijken en te besparen.

Om jou verder op weg te helpen kun jij je nu aanmelden voor het bespaarcollectief. Bel 020 262 1789 en spreek met een van onze bespaarcoaches om te kijken hoeveel geld jij direct kunt besparen.

VraagAlex vergelijkt onder andere ook energietarieven, internet, TV en vast bellen en natuurlijk, mobiele telefoonabonnementen.

Helaas mogen wij jou niet helpen met het afsluiten van een verzekering. VraagAlex kan jou zeker helpen met het afsluiten van de overige producten en diensten die wij ook via deze website vergelijken. Een jaarlijkse vergelijking en overstapt scheelt jou al snel 300 euro of meer, ieder jaar opnieuw!

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA