De VraagAlex App is hier!

Update: De VraagAlex App is LIVE (alleen voor android)! Download de VraagAlex app nu GRATIS via Google Play!

Tip: Heb jij geen Android telefoon? Kijk dan op VraagAlex.nl/bespaarcoach om een groot deel van het app voordeel in huis te halen.

De puntjes zijn op de i gezet, de laatste detail gecontroleerd. Alle collectieven zijn doorgenomen om jou de allerbeste prijs te bieden! De VraagAlex App is hier!

Voor iPhone gebruikers gaat de VraagAlex app nog even op zich laten wachten.

Wil jij nu al besparen zonder de VraagAlex app te downloaden? Bezoek dan VraagAlex.nl/bespaarcoach of bel het VraagAlex bespaarteam via 020 262 1789.

Is de VraagAlex app gratis?

VraagAlex appNatuurlijk! Wij krijgen betaalt aan de hand van het aantal overstappers of contract verlengingen. Dankzij iedereen die de VraagAlex app download kunnen wij de gratis doorschakeldienst in de lucht houden en hopelijk eindelijk een einde maken aan de dure 0900-nummers.

Wij zijn van plan extra diensten toe te voegen en horen dan ook graag jouw feedback. Stuur dan een email naar [email protected] of spreek een van onze medewerkers aan via de chat.

Welke ontwikkelingen staan er nog meer gepland?

Alles wat jij nu telefonisch kunt kopen moet ook via de VraagAlex App beschikbaar worden gemaakt. Straks kun jij dus jouw internetverbinding regelen via VraagAlex, jouw verhuizing voor stroom & gas. Daarnaast willen wij onze gebruikers helpen aan besparingen op hypotheeklasten, juridisch advies krijgen.

Mogelijk zullen de dagelijkse video’s die nu op het YouTube kanaal worden geplaatst ook in de VraagAlex app worden geplaatst.

Natuurlijk kun jij ons telefoonnummer ook altijd terugvinden en kun jij met 1 druk op de knop een medewerker aan de lijn krijgen. Wij willen de VraagAlex ervaring nog verder blijven verbeteren. Via de telefoontjes kunnen wij een groot deel bereiken, maar niet alles. Wij hopen natuurlijk op veel downloads en opeen grote groep gebruikers.

Wil jij ons ondersteunen? Ga dan direct naar de Play Store van Google om onze app te downloaden.

Blijft VraagAlex gratis doorverbinden aanbieden?

Absoluut! Wij houden als doel om een einde te maken aan dure 0900-nummers. Pas als die nummers weg zijn en ook andere slecht bereikbare nummers uit de lucht zijn kunnen wij onze business sluiten.

Klantenservice kan natuurlijk ook altijd beter. Wij willen bedrijven daar ook in blijven ondersteunen. Heb jij een tip voor verbeteringen van ons platform, laat het weten! Een reactie op de chat is meer dan welkom. Daarnaast kun jij eenvoudig en snel een email sturen. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Het telefoonnummer is en blijft 020 262 1789.

 

Originally posted 2017-03-07 18:40:59.

2 reacties op “De VraagAlex App is hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA