VraagAlex gaat doorverbinden met Oxxio!

Dagelijks bellen mensen ons om doorverbonden te worden met Oxxio. Tot nu toe hebben wij bellers moeten doorverwijzen naar het 0900-nummer. Gelukkig hebben wij nu eindelijk een nummer gevonden waarmee wij Oxxio kunnen bereiken. Wie belt met 020 262 1789 kan nu GRATIS worden doorverbonden met Oxxio!

Klantenservices in Nederland gaan langzaam over naar onbereikbaarheid of lokale telefoonnummers. Het aantal bedrijven wat het telefoonnummer zo goed verstopt op de website dat het vrijwel onvindbaar is stijgt met de dag. Om precies die reden verbinden wij nu ook door met Oxxio!

Oxxio gaat dus nu wel, hoe zit dat met andere bedrijven?

oxxioEnergieDirect is terughoudend met het verstrekken van het normale telefoonnummer. Niet alleen is de klantenservice daar enkel bereikbaar via 0900 3347328, dat nummer is slechts van 09:00 tot 16:00 open en kost 70 cent per gesprek.

Helaas trekt EnergieDirect veel klanten aan via telemarketing, waardoor veel klanten dus geen e-mailadres hebben. Daarnaast hebben zowel Oxxio als EnergiedDirect veel klanten die het online systeem niet kunnen bedienen. Hierdoor is bellen met de klantenservice soms gewoon nodig.

VraagAlex werkt dagelijks aan het bereikbaarder maken van bedrijven. Het maakt niet uit hoeveel bedrijven onbereikbaar willen zijn, wij plaatsen het nummer wat wij weten te vinden gewoon op deze site.

Hoe kan ik een bedrijf toevoegen?

Ieder bedrijf is welkom op VraagAlex.nl. Daarom kun jij nu eenvoudig een reactie achterlaten onder dit bericht. Laat daar de bedrijfsnaam weten en het telefoonnummer (als je die hebt). Natuurlijk kun jij ook jouw mening over Oxxio en andere bedrijven achterlaten.

De reacties van andere Oxxio klanten vind je hier.

De reacties van EnergieDirect klanten vind je hier.

Wil jij reageren op deze blog of een bedrijf toevoegen? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2017-06-23 10:20:21.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA