VraagAlex is nu ook bereikbaar vanuit een direct nummer in Verenigde Staten!

Voor wie op vakantie is in de Verenigde Staten kan een telefoontje naar een Nederlandse klantenservice extreem veel geld kosten!

Die tijd is nu gelukkig voorbij. Via het nummer (631) 597 1752 kun jij VraagAlex nu bereiken en zo gratis worden doorverbonden naar een Nederlandse klantenservice of de klantenservice van een bedrijf die op VraagAlex.nl vermeld staat.

English?

Are you in the US and looking to get in touch with a dutch company? Call (631) 597 1752 and we will transfer your call without aditional costs!

Originally posted 2016-09-23 08:49:57.

Een reactie op “VraagAlex is nu ook bereikbaar vanuit een direct nummer in Verenigde Staten!
  1. Beste

    Ik heb een probleem, ik wil jullie al van gisteren bereiken. Gisteren avond heb ik een ticket geboekt Van Kelen naar Sint Peeters (Rusland) de geld van de bankkaart is weg maar bewijs en codevan mijn ticket heb ik niet? Wat moet ik doen? Er stond betaling is niet gelukt maar bedrag van bank is direct weg. Wat nu? Ik wil die ticket echt of geef mijn geld terug. Alstublieft help mij. Ik heb het eerste keer gekocht en nu zit ik ik zo probleem.

    Alvast bedankt voor bedrip

    Met vriendelijk groet
    Tsechoyev Zelimkhan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA