VraagAlex komt mogelijk met een 18xy nummer!

Wij willen er alles aan doen om de klantenservice in Nederland bereikbaarder te maken. Inmiddels kennen veel mensen het nummer 020 262 1789 al om te worden doorverbonden met een klantenservice.

Binnenkort gaan wij echter een stap verder. Gisteravond hebben wij de nodige papieren opgestuurd naar de Autoriteit Consument en Markt om een 18xy nummer aan te vragen. Wat het nummer precies gaat worden moet ik nog even geheim houden. Wel kan ik alvast vertellen dat het tarief van het nummer lokaal tarief gaat worden. Je hoeft via VraagAlex dus nooit extra te betalen om ons te bellen.

Waarom verdwijnt 020 262 1789?

18xyHet valt gelukkig mee. Het nummer 020 262 1789 blijft bestaan. Wij blijven mensen ook gewoon helpen via ons lokale nummer. Ons nieuwe nummer wordt een extra nummer om de bereikbaarheid makkelijker te maken. VraagAlex is binnenkort dan ook bereikbaar via Nederland (via 020 262 1789 en een nieuw 18xy nummer), België, Engeland en Amerika.

Doel van het nieuwe nummer is de bereikbaarheid nog verder te vergroten. Hoe meer mensen ons weten te vinden via welk kanaal dan ook, hoe sneller wij echt een punt kunnen zetten aan 0900-nummers die meer vragen dan nodig om een klantenservice te bereiken.

Wat gaat er verder veranderen onder 18xy?

Eigenlijk gaan we alleen maar meer doen. Zo kun jij straks ook worden doorverbonden met normale vast telefoonnummers in heel Nederland, Engeland, België en de Verenigde Staten.

Via VraagAlex gaan wij zelfs zo ver dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe landen waar wij mee door kunnen verbinden. De Nederlandse regels verplichten ons om doorverbinden naar consumenten toe te voegen aan onze dienstverlening. Dat zullen wij dan ook zeker gaan doen.

Heb jij ideeen voor hoe wij VraagAlex nog verder kunnen verbeteren? Laat dan gerust jouw reactie achter onder dit bericht. Alle reactie worden gelezen en waar mogelijk meegenomen in de plannen. 

Originally posted 2017-07-19 08:26:06.

Een reactie op “VraagAlex komt mogelijk met een 18xy nummer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA