VraagAlex LIVE: Studio en redactieteam gezocht!

In de dagelijkse LIVE show VraagAlex LIVE behandel ik korten items over consumentenvertrouwen in Nederland. Deze worden live uitgezonden op YouTube en Facebook met als doel mensen duidelijkheid te geven over rechten en plichten bij het aangaan van een contract.

Om consumenten meer macht te geven en klantvriendelijke bedrijven de kans te geven om verder te groeien is het tijd voor de volgende stap. Daarom is VraagAlex op zoek naar een studio en redactieteam.

Wat gaat VraagAlex LIVE doen?

VraagAlex LIVEVraagAlex LIVE gaat alle populaire items uit Kassa, Radar en diverse consumentenrubrieken uit Consumentengids combineren tot een terugkerend onderwerp. VraagAlex LIVE gaat klachten van consumenten LIVE oplossen met veel besproken bedrijven.

Tot nu toe zijn bedrijven als Online.nl besproken, Ziggo, PostNL en ook kleinere bedrijven waar wij opvallend veel klachten over kregen. VraagAlex gaat verder dan andere consumentenbelangen organisaties. VraagAlex wil er juist wel alles aan doen om de wereld een stukje beter te maken. VraagAlex laat zich niet afschrikken door boze brieven, dreigementen en blijft 1 doel behouden. Consumenten weer in hun kracht zetten.

Is VraagAlex zelf ooit opgelicht?

Oplichting vind ik zelf een lastige term. Is een Online.nl klant opgelicht omdat ze de service niet krijgen die ze belooft hadden? Zijn klanten van Telfort opgelicht omdat prijzen voor nieuwe klanten lager zijn dan die van huidige klanten?

Ja, VraagAlex is zeker weleens opgelicht. De website 0900alternatieven.nl bijvoorbeeld heeft de gehele database van VraagAlex zo’n 9 jaar geleden gestolen en heeft de e-mailadressen misbruikt. Door een fout die wij maakte bij de rechtbank mocht 0900alternatieven.nl de website behouden.

VraagAlex is overgestapt van glasvezel naar sneller glasvezel waardoor de telefooncentrale niet meer werkte. Volgens provider Telfort was hier niets aan te doen en moesten wij gewoon het contract uitzitten. Het probleem is uiteindelijk wel opgelost gelukkig.

Wil jij meewerken aan VraagAlex LIVE en consumenten weer het vertrouwen geven in bedrijven? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Ken jij mensen? Deel de blog dan met anderen.

 

Originally posted 2016-12-25 09:22:15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA