Nieuw! VraagAlex VIP en VIP+ lidmaatschap.

Vandaag lanceren wij het VraagAlex VIP en VIP+ lidmaatschap!

Met deze nieuwe diensten kun jij nu nog sneller met de klantenservice in contact komen. Verder krijg jij voorrang op reguliere (non-VIP) bellers zodat jij nog sneller met de klantenservice in contact komt.

Het VIP en VIP+ lidmaatschap is maandelijks opzegbaar en geldig vanaf iedere telefoon met nummerweergave of SIP telefoon.

Wat kost VraagAlex VIP en VIP+?

Beide lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en met een 60 dagen niet tevreden geld terug garantie. Jij kunt jouw geld gewoon laten storneren zonder vragen van onze kant.

Nu heeft nog nooit iemand geld teruggeboekt voor deze diensten, waardoor wij weten dat VraagAlex VIP en VIP+ absoluut een goede keus is!

Dankzij VraagAlex VIP heb jij ook direct een platform om jouw klachten te delen. Het verschil tussen VraagAlex VIP en VraagAlex VIP+ is de mogelijkheid om maandelijks met VraagAlex oprichter Alexander V. van Dijl te praten over besparingen en nieuwe diensten. Het gewone VIP lidmaatschap kost 9 euro per maand, voor VIP+ betaal je 49 euro per maand.

Hoe kan ik een lidmaatschap afsluiten?

Simpel! Voor VIP, klik hier en voor VIP+, klik hier.

Direct nadat jij jouw gegevens hebt ingevuld worden deze verwerkt. Jij krijgt dan binnen 24 uur na ontvangst van de gegevens de informatie om van het pakket gebruik te gaan maken. Naast dat jij dan GRATIS met de klantenservice in contact kunt komen maken de VIP en VIP+ diensten het ook mogelijk om sneller te worden geholpen en klachten op de VraagAlex.nl website te publiceren.

Publicatie op onze website zorgt voor directe aandacht van de betrokken bedrijven. Wij ontvangen regelmatig brieven, e-mails en telefoontjes van bedrijven die de effecten van VraagAlex.nl op de klantenservice merken.

Kan ik met VIP of VIP+ ook met Oxxio, EnergieDirect en Essent bellen?

Absoluut! Met beide lidmaatschappen kun jij nu ook gratis worden doorverbonden met de 0900-nummers van Essent, Oxxio en EnergieDirect. Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen aan een voordeligere energieleverancier.

VraagAlex VIP

 

Originally posted 2017-01-27 14:41:06.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA