VraagAlex zoekt thuiswerkers!

VraagAlex krijgt iedere dat meer telefoontjes binnen. Hoe meer mensen wij helpen, hoe drukker het wordt op de telefoonlijn. Daarom zijn wij per direct op zoek naar thuiswerkers. Thuiswerken betekent de vrijheid om te werken wanneer jij wil en vanaf iedere locatie ter wereld.

De VraagAlex telefoonlijn kent 3 onderdelen. Iedere thuiswerker kan voor 1 of meerdere van de onderdelen aan de slag gaan. De lijnen zijn:

  • Klantenservice doorschakelen
  • Algemeen doorverbinden en nummerinformatie
  • OV-reisinformatie

Daarnaast hebben we ook nog de VraagAlex Chat waar wij altijd mensen voor zoeken. Alle werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd.

Hoe ziet een werkdag bij VraagAlex eruit?

Uiteindelijk mag jij jouw werkdag invullen zoals jij dat wil. Wij willen onze bellers nooit te lang laten wachten, daarom is het altijd fijn als er veel mensen zijn ingelogd op de telefoonlijnen.

Wat drukte betreft (wanneer je veel telefoon kunt verwachten) tussen 08:00 en 20:00 is er eigenlijk wel een redelijk constant aantal bellers. Je krijgt een groot aantal bedrijven waar je direct mee kunt doorverbinden. Voor de algemene nummerinformatie krijg je ook de mogelijkheid om door te verbinden naar vaste telefoonnummers. Doorverbinden naar mobiele telefoons is in eerste instantie nog niet mogelijk.

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een verdienmodel voor de teams, waardoor wij deze functies enkel op vrijwillige basis kunnen aanbieden. Wil jij meepraten over een verdienmodel en wellicht een vaste baan voor jezelf creëren, neem direct contact op. Je kunt VraagAlex bereiken via chat of per email: [email protected].

Laat jouw reactie op deze blog natuurlijk ook achter. Vertel ons wat jij vind van de VraagAlex dienstverlening. 

 

Originally posted 2017-07-20 20:39:35.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA